Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Albüm Tanıtımları icinde Bülent Serttaş - Emir 2008 Album Tanıtımı konusu , Bülent Serttaş - Emir 2008 Album Tanıtımı Albüm İçeriği 1. Söyleme Söz & Beste: Aşık Mazlumi 2. Aşk Yalan Değil Söz & Beste: İbrahim Dizlek 3. Ah Aman Evladım Söz: ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bülent Serttaş - Emir 2008 Album Tanıtımı ![]() ![]() Albüm İçeriği 1. Söyleme Söz & Beste: Aşık Mazlumi 2. Aşk Yalan Değil Söz & Beste: İbrahim Dizlek 3. Ah Aman Evladım Söz: Nurcan Dinçer Beste: Gürsel Torun 4. Öptüm Şekerlendi Yar Söz: Bülent Serttaş Beste: Anonim 5. Ah Babam Sağ Olsaydı Söz & Beste: Muammer Öztaş 6. Yaralı Gönlüm Söz & Beste: Aslan Altın 7. Ben Ölürüm Söz: Ali Ekber Gülbaş (Ekberi) Beste: Kadir Şeker 8. Tasa Koydum Kınayı Söz & Beste: Tahir Sıral 9. O Yandan Bu Yandan Gel Söz & Beste: Hakan Sunul 10. Yasak Sevda Söz & Beste: Hakan Sunul 11. Kimbilir Söz & Beste: Seyfi Doğanay 12. Yakışır Söz & Beste: Anonim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|