Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Sanki koca bir boşluktayım... konusu , Sanki koca bi boşluktayım ..düşüyorum sonunu bilmediğim derinliklere… çığlık atıp sesimi duyurmak istiyorum ama duyuramıyorum boğazım düğümleniyor sanki birşeyler bana engel oluyor sadece düşüyorum bilinçsizce…sonu karanlık dipsiz bir mechule..!!! Ağlıyorum ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
![]() Sanki koca bi boşluktayım..düşüyorum sonunu bilmediğim derinliklere… çığlık atıp sesimi duyurmak istiyorum ama duyuramıyorum boğazım düğümleniyor sanki birşeyler bana engel oluyor sadece düşüyorum bilinçsizce…sonu karanlık dipsiz bir mechule..!!! Ağlıyorum durmadan içimdeki zehri akıtıyorum dışarı ..kalbimdeki tüm acıyı gözyaşlarımla bırakıyorum dışarı .. yeter artık bıktım acılardan .Nezaman dinecek gözyaşlarım NE ZAMAN ? gülümsemelerim yerini acıya bıraktı..içten gülmek nasıl bir şey di unuttum..acaba gülebilecek miyim bir daha ? gözlerim bana isyan eder oldu parlamıyorlar artık söndü parıltısı ..artık boş gözlerle bakar oldum hayata . Susuyorum artık hayata karşı … tek kelime etmiyorum artık nerede son bulacak bu ızdırap düşünmeye başlıyorum isyanlarım birşeyi değiştirmiyor bunu fark ettim.tamam istediği gibi olsun..nereye kadar yaşayacaksam yaşayayım .. bir şeyleri degiştirmeye çalışmaktan yoruldum . Artık SUSUYORUM ![]() alıntı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |