Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Karanlık gece.. konusu , Karanlık gecede görüyordum gözlerinin gülüşünü öyle masumdu ki sanki bana gitme diyecek gibi bakıyordu ama ağzını sanki bantlamışlardı gidişime tek bir kelime etmiyordun yavaş yavaş ayrılık vakti gelmişdi gözlerin gittikce ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Karanlık gecede görüyordum gözlerinin gülüşünü öyle masumdu ki sanki bana gitme diyecek
gibi bakıyordu ama ağzını sanki bantlamışlardı gidişime tek bir kelime etmiyordun yavaş yavaş ayrılık vakti gelmişdi gözlerin gittikce doluyordu dokunsalar ağlayacaktı sanki sende benim gitmememi bekliyordum biliyorum ama elimde değildi istemeyerekte olsa ayrılıyordum uzaklaşıyordum artık bu şehirden kimsenin olmadığı bir yere doğru orda yanlızlığımla baş başa kalıp hikayelerimi yanlız ona anlatmak istiyordum yorulmuştu artık bu beden kabuğuna çekilip dinlenmesi gerekiyordu her adım attığımda arkandan dökülen göz yaşlarını hissediyordum ama birşeyler olmuştu bana dönüp bakamıyordum sana silemiyordum akan göz yaşlarını sen orda ağlıyordun gidişime sanki ben çokmu istiyordum gitmeyi içim kan ağlıyordu yürüyordum ama yürüdüğümün farkında bile değildim ne tarafa gittiğimi bilmiyordum ama birşey çekip götürüyordu beni sessizliğe doğru ortalık giderek sessizleşiyordu ama kulağımda senin sesin hala yankılanıyordu hıckırıkların hala aynı şekilde gözlerimin önüne geliyordu biliyordum gitmemeliyim ama gidiyorumm |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |