Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde AyRıLıĞın 7 GüNü konusu , AYRILIĞIN 7 GÜNÜ Ayrılmamızın ilk günü ne yapacağımı şaşırdım. Gözlerim zaman zaman doluyor.. ağlayasım geliyor, o ilk günde Ayrılığımızın ikinci günü gelmişti. Evde voltalar atıp duruyordum Seni düşünüyor, sesini duymak ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
AYRILIĞIN 7 GÜNÜ
Ayrılmamızın ilk günü ne yapacağımı şaşırdım. Gözlerim zaman zaman doluyor.. ağlayasım geliyor, o ilk günde Ayrılığımızın ikinci günü gelmişti. Evde voltalar atıp duruyordum Seni düşünüyor, sesini duymak istiyordum Ellerim kendiliğinden telefona gidiyor O numaralara bir türlü basamıyordum... Ayrılığımızın üçüncü günüydü; Albümden resimleri tek tek çıkardım Uzun uzun seyrettim.. Bazen bacaklarından başladım Dudaklarında son buluyordum... Ayrılığımızın dördüncü günü; mektupları teker teker okuyup hüzünleniyordum Şömineye atmayı ve yakmayı düşündüm Ama yanışlarını seyredemeyeceğimden emindim.... Ayrılığımızın beşinci gününde dayanamadım Evden çıktım... Nedense duygularım beni Senin evine getirdi ama kapıyı bir türlü çalamadım Ayrılığımızın altıncı gününde Hislerim yine s senin evini buldu Ama bu hisler geriye üzgün döndü Çünkü yanında biri vardı.... O gün yaşadıklarımızı sabaha kadar düşündüm yedinci günün sabahına kadar Çünkü.... ÖMRÜM ANCAK O KADARA YETTİ !... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |