Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Simsiyah Bir Uçurum Gözlerin konusu , Simsiyah Bir Uçurum Gözlerin... düşman ettin beni şarkılara şöyle gönül rahatlığıyla.. şüphesiz.... sevemedim seni elime kalem almamak için bu günlerde kendime direniyorum... başlasam sana dair bir şiire sonu gelmeyecek biliyorum ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
![]() ![]() ![]() Simsiyah Bir Uçurum Gözlerin... ![]() ![]() ![]() ![]() düşman ettin beni şarkılara şöyle gönül rahatlığıyla.. şüphesiz.... sevemedim seni elime kalem almamak için bu günlerde kendime direniyorum... başlasam sana dair bir şiire sonu gelmeyecek biliyorum caddeler.. yollar.. bu şehrin buluştuğumuz her yerinde şimdi vefasızlık var artık bu sokaklar yabancı bana ve ben nerde görsem küfür edip tükürüyorum duraklara... kaldırımlara..... hayır olmayacak her köşede bir sevgili ve her adımda rastladığım yalan hatıralar kaldı bana bu şehre bir sevda daha sığmayacak gitmeliyim... sen istiyorsan kal sevgilim...... hadi bitsin bu aşk daha öncekiler gibi sessiz sedasız birazdan ikimiz de yalnızız ayrılıklar diyorsun.. hüzün diyorsun onlar benim vazgeçilmezim... demiştim sana sonu gelmeyen geceler gibi simsiyah bir uçurumdu gözlerin... şimdi canını sıkan bu dertler gün gelir unutulur inan bana zamana güven sevgilim o bazı şeyleri siler...... daha önceki ayrılıkları düşünüyorum da bu seferki zor olacak çünkü gözlerin ayrılırken daha güzel......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|