Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Sevgimin Nefrete Dönüştüğü Anda Kork Benden konusu , ağlarsa Anam Ağlarmış Gerisi Yalan Bir Kaç Hatıra Değil Mi Geride Kalan Eyy Beni Benden Alan Gönlümü çalan Sevgimin Nefrete Dönüştüğü Anda Kork Benden... Yıllarımı Verdim Ben Bu Aşk Uğruna ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
ağlarsa Anam Ağlarmış Gerisi Yalan Bir Kaç Hatıra Değil Mi Geride Kalan Eyy Beni Benden Alan Gönlümü çalan Sevgimin Nefrete Dönüştüğü Anda Kork Benden... Yıllarımı Verdim Ben Bu Aşk Uğruna çaldım çırpındım Sevdam Hatrına Tüm Kalbimle Bağlandım Inan Ki Ben Sana Sevgimin Nefrete Dönüştüğü Anda Kork Benden... Sanmaki Suskunluğum Acizliğimdendir Boyun Eğmem Sevgimin Azizliğindendir Derler Ki Aldatan Bizden Değildir Sevgimin Nefrete Dönüştüğü Anda Kork Benden.. Insanı Insan Eden Namus Demiş Atalar Ha Kadın Ha Erkek Arasında Ne Fark Var Et Bul Dünyası Bunu Yanına Bırakmazlar Sevgimin Nefrete Dönüştüğü Anda Kork Benden... Sevdim Mi Tam Severim,sildim Mi Bir Kalemde Bir Dakika Bile Durmam Istenmediğim Yerde Git Demen Bile Yeter Dönüp Bakmam Bile Geriye Sevgimin Nefrete Dönüştüğü Anda Kork Benden... Dağlar Kadar Sabrımın Tükendiği Anda Kork Benden........... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |