Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Beni Vefasız Aşkların Eline Bırakıp Gitme konusu , ...........Beni vefasız aşkların ellerine bırakma Hüzünler dolar dünyama Mutluluğun gözleri dağlanır Bulamaz beni… ……….Umutlarımı Katran karası gecelere dökme Kabuslar bitirir her birini Hangi dağ ardındaki sabahlar Karşılar beni .........Beni böyle ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
...........Beni vefasız aşkların ellerine bırakma
Hüzünler dolar dünyama Mutluluğun gözleri dağlanır Bulamaz beni… ……….Umutlarımı Katran karası gecelere dökme Kabuslar bitirir her birini Hangi dağ ardındaki sabahlar Karşılar beni .........Beni böyle öksüz yürütme kaldırımlarda Çelmeler takarlar ayağıma Kimseler tutup ellerimden Kaldırmaz beni. ………Güneş alevi sevdanı koparma yüreğimden Zemheriler üşütür bedenimi Hangi yaban ateşleri Isıtır beni. ......Beni sevdasız karmakarışık mevsimlere düşürme Hazanlar kurutur tenimi. Hangi solgun baharlar Yeşertir beni. .........Bana yaşama izni verip gitme dünyamdan Soğuk ölümler bırakmaz peşimi Yetim mezarlar aşık olur Kucaklar beni. |
|
|
![]() ![]() gece gece ağlatıcan mı kız, harikaydı![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |