Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Aşkta Sihirli Sözcükler ve Anlamları konusu , Aşkımsın... Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavram yok... Bebeğimsin... Bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni... Canımsın... Evet sen canımın canı kanımın kanı ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Aşkımsın...Bunun ötesi yok bunu açıklayacak başka bir kavram yok...
Bebeğimsin...Bir anne bebeğinin üzerine nasıl titriyorsa bende sana öyleyim, gözümden sakınıyorum seni... Canımsın...Evet sen canımın canı kanımın kanı yüreğimin yüreği nefesimin nefesisin... Çaremsin...Her derdimi bir şekilde seninle çözüyorum...Senin sevgin bana güç katıyor... Dünyamsın...Mutluluğum hüznüm tebessümüm acım hepsini sende yaşıyorum...Sen minicik ama kocaman dünyamsın benim... Eşsizim...Sen teksin işte... Tektanemsin Benim...Eşsizsin varlığınla ruhunla bakışınla gülüşünle dokunuşunla bi'tanesin... Fırtınam...Hayatıma girdiğin ilk zamanlarda sevdan başımı öylesine döndürdü ki fırtınam oldun beni oradan oraya sürükleyip serserm ettin... Geleceğim...Bunca zaman yanlızdı bu ruh ..Dile kolay onca sene ama artık sen varsın sen geleceğimsin... Hayat Arkadaşım...Bir insanın hayatında anne baba ve kardeşlerden sonra en önemli kişidir eşi...Sende benim için bu çekilmez hayatta arkadaşım olacaksın inşallah... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|