Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde !!O KaDaR!! konusu , Bu aşk böyle bitmeleli , Bitmemeliydi. … Gözlerim yanaklarımı böyle delice ıslatmamalı , Islatmamalıydı. Bu aşk böyle kolay bitemez , Bitmeyecek. Bu yürek nasıl sevdiyse, Nasıl kafa tuttuysa Kadere , ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Bu aşk böyle bitmeleli ,
Bitmemeliydi. … Gözlerim yanaklarımı böyle delice ıslatmamalı , Islatmamalıydı. Bu aşk böyle kolay bitemez , Bitmeyecek. Bu yürek nasıl sevdiyse, Nasıl kafa tuttuysa Kadere , İşte öyle yıkılmayacak ! Öyle ayakta duracak! Öyle ayrılmayacak! Öyle bitmeyecek.! İşte … öyle yani… Sonbaharda boylu boyunca uzanan Mehtaplı gecelerin serseri sevgilisi .. Duyuyor musun beni ? Sana açılen yollara devirdim ağaçları . Kestim biletini ayrılığın ! Bin parçaya böldüm hasretini. Canına susayan yalnızlığın hakkını avucuna verdim. Ben bitirmedim ya , Bu sevda bitmeyecek ! Kim çeldiyse aklını , Sevdiğinden ayrılıversin. Kim sıktıysa canını , Canından bir parça kopuversin. Yaprak dalından Ölüm yanından geçiversin. Bir damla akıversin kanından .. Seni böyle… böyle üzdüğü için.. Böyle kolay gidemez Gidemezsin. Sağa sola cömertçe saçtığın sözleri , Ya toplayıp yutacaksın , Yada burada duracaksın.! Uykusuz geçen gecelerin Ya hesabını vereceksin Yada beni vuracaksın ! Ben bitirmedim ya , Hiçbir yere gidemez , Gidemezsin.. Böyle ucuz satamaz, Satamazsın. Ya dünümü vereceksin Yada zorla seveceksin. Uğruna akan kanımı , Acıyan canımı , Kapanmayan yaramı ya saracaksın , Yada , can pazarında , ucuzluğun adet olduğu dillerde Bana gelecek , her şeyinle benim olacaksın… Aşk bu ! Birkaç söz ile Çocuklar gibi ağlamak ile , Sızlanmak ile , Yalvarmak ile biter mi ? Hiçbir Aşk böyle kolay bitmedi Bitmeyecek !! … bu hikaye böyle kolay bitmemeli bitmemeliydi. Beyaz atlı prens gelecek Ve seni g*türecek öylemi ? Yaramazın biri çıkacak , seni görecek , Ve dağları delecek öyle mi? Haylazın biri yürüyecek … yürüyecek … yürüyecek , Çöllerde sürünecek , Ve seni g*türecek öylemi ? BU NASIL SENARYO ? Aşk bu ! Çölleri aşmakla , Dağları delmekle olmaz! Ne kılıçlar çekilecek kınından , Ne çöller aşılacak ! Ne dağlar delinecek , Ne de Ata binilecek !!! Şimdi SuS!!! Sesin çıkmasın …! Öyle bir sileceğim ki geçmişi , Doğacak çocuklar , Ne mecnunu bilecek Ne Leylayı ! Ne Ferhatı ne Şirini ! Ne keremi ne Aslı"yı !! Nede o Beşş Para etmez Prensi !!! Bizi bilecek biziii. Bu aşk bitmedi Bitmeyecek .. O KADAR !! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|