Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Yaşadıklarımdan Arda Kalan İki Satır... konusu , Onca yaşadıklarını gel sen bir sayfaya sığdır. Onca sevgiyi, gözyaşını, ayrılık ızdırabını gel sen iki cümleyle anlat. Onca insan iki cümlede anlasın seni oalcak şey mi? Koskoca sevdanı gelsne bu ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Onca yaşadıklarını gel sen bir sayfaya sığdır. Onca sevgiyi, gözyaşını, ayrılık ızdırabını gel sen iki cümleyle anlat. Onca insan iki cümlede anlasın seni oalcak şey mi? Koskoca sevdanı gelsne bu satırlarda yaşa. Gecelerce döktüğün gözyaşlarını bu satırlarda dile getir. Ne kadar nankör bu sevda ... Ne kadar nankör bu satırlar ... Ne kadar nankör bu zaman ... Onca zamanın benden aldıklarını sadece yedi dakikada bu satırlara sığdır ,anlat, paylaş... Oku, okudukça hatırla, hatırladıkça yaşa, yaşadıkça acılan. Ve bi okadar daha duygu yüklü yaşanmışlıklar. ''Yaşadıklarımdan arda kalan iki satır ''. Onca sevdamla yaşadıklarımı kapsıyor alıı koyuyor bu cümle. Kimimiz zamanımızın üç ayını, kimimiz altı ayını, kimimiz bir senesi süren sevdalar yaşadık. Sevdik, ağladık, seviştik, kıskandık, kıskanıldık, dokunduk... Geleceği sadece ona kurduk. Gelecek oysa zaten vardı.Ama biz sevdalılar o olduğu için gelecek vardı. O gidince geriye sevda kaldı, gelecek yok oldu! Ne gece kaldı, ne gündüz. Yaşanılan onca yaşamı yokluk aldı. Biz söz --Eskisi kadar seni sevmiyorum, --Artık başkası var hayatımda, --Kısmetse belki yeniden birleşiriz, --Seni seviyorum ama artık olamayız... Okadar harcanılan zamana karşılık ödenen hesap işte ; Dedim ya az önce gelecek o varken vardı, oysa gelcek zaten vardı. Ama o gidicince sevda kaldı gelecek yok oldu. Sadece onla yaşanılan anılar ve onsuzluğun gözyaşıyla söylenen söz ve özlemler kaldı geriye. Bunlarda zamanla yerini kine ve unutlmaya bırakıyor adını, yaşanmışlığını. Bir diğerinde va olmak için tekrardan... alıntı |
|
|
|
güzel olmuş senin mi?
|
|
|
|
Hayır bana ait degil..
|
|
|