Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Yoksun Ya,Biliyordum.. konusu , Yoksun Ya Biliyordum... Zaman geçtikçe uzayıp giden gecelerin arkasına takılan kara trenlere binip gideceğini.El bile sallayamadan lokomotif sesleri arasında, tehiri çok zamansız trenle geldin, uzayıp giden raylar üzerinde koşarak, kaçarak ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Yoksun Ya Biliyordum... Zaman geçtikçe uzayıp giden gecelerin arkasına takılan kara trenlere binip gideceğini.El bile sallayamadan lokomotif sesleri arasında, tehiri çok zamansız trenle geldin, uzayıp giden raylar üzerinde koşarak, kaçarak gidiverdin. Çok zaman geçti, yıllar gibi…belki de az…ne bileyim bana uzun gibi geldi.Meydan okuyacak ne takat kalmış nede istek.Dedim çok zaman geçti, hala da çoğalmakta yalnızlığıma yalnızlığıma. Hani çok severdin ya, parmaklarını gezdirirken arasında, bir sağa bir sola, bir arkaya tarar gibi yaptığın uzunca saçlarımı uzun uzun düşünmeden kestiriverdim.Kıp kısa…Kısacık, inat saçları oldu, bir daha dokunulmasın, parmaklar arasında dolaşmasın diye. Artık o sokaktan geçmiyorum.Küssün Arnavut kaldırımları. Serçeler aç kalmıştır ne yem aldım, ne ekmek ufaladım.İlle de martılar. Dönüp duruyor feribot kıyısında, çığlıkları ile çağırmakta, yanmakta ağlamaktalar. Sanırdım simit peşinde uçarlar yol boyunca. Meğer benmişim dertleri, kapalı alanındayım vapurun, göz ucuyla bile bakmıyorum denizden yana. Hani çok severdim ya vapur çayını…içmem…içemem..geçmez boğazımdan ne simit ne çay.Kalmadı keyfi İstanbul’un.Gittin, küstüm yıldızlara.Kaldırıp başımı bakarsam namerdim.Ay beklerdim, yıl beklerdim, cigarayı cigaraya eklerdim de, yandıkça ucunda tüterdim.Neylersin yanardım kış, günü incecik giyerdim beyazlar.Üşüdükçe üşüyor benliğim, en kuytu yerlerde, en kalın giysilerdeyim.Hala işliyor ruhuma ayazı yokluğun.Elime alsam da gururu fırlatıp ortaya yere şakkadanak atsam mı? Atmadım mı yoksa? Attım mıydı…Günü gece kovalıyor dünü bugün…Dedim ya yoruldum, yorgundum,kovalayacak dermanı kalmamış dizlerimin. Gülen resimleri sildim, gören gözlere mil çektim. Sahi rengi neydi gözlerinin, unuttum kapkara gözlerimde izin kalmadı.Artık ses vermiyor, ben sazıma, o bana küstü.İnlemiyor bam telinden nağmeler. Dur, ben artık yazmayım da, defteri düreyim, kalemi de kırayım. Yoksun ya… |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|