Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Hani Sevgin???. konusu , Gözlerimdeki ışıltının sebiyken ; Yaşların sebebi niye oldun? Birgün önce bitmeyecek diye sözler verirken Bugün ki gidişin i hanetten.. Hani aşkı en güzel sen öğrettin demiştim ya İhaneti bari senden ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
![]() Gözlerimdeki ışıltının sebiyken ;Yaşların sebebi niye oldun? ![]() Birgün önce bitmeyecek diye sözler verirkenBugün ki gidişin i hanetten.. ![]() Hani aşkı en güzel sen öğrettin demiştim yaİhaneti bari senden öğrenmeseydim.. ![]() Tepki bile veremedim duyduklarıma ; Ama öyle bir acı yaşattın ki içimde Bütün duygularım felç geçirdi.. ![]() Benim olduğuna inanmışken ;Hani hayatını adamışlığın , hani çok sevdiğin,hani sevgin.. ![]() Bir günde nasıl değişti herşey hala aklım almıyor.. Bu kadar güzel mi oynar insan.. Hadi ben inandım sevdim diye seni.. ![]() Ya onlar bize hiç bitmeyecek masal gözüyle bakanlarŞimdilerde teselli bile edemiyorlar beni.. ![]() Aşkına cesatlendirenler yüzüme bakamıyorlarYazık ettin herşeye.. ![]() Helal olsun sana! _________________ Zaten Tabiatı ßiLe AyrıLık Üzerine Kurmamı$ mı Yaradan!! Yaprak Dü$er DaLından, DamLa AyrıLır ßuLutLardan Seviyorum Derken ßiLe AyrıLır SözLer DudakLardan...!!! ßen sana yanarken $imdi... Sen kim ßiLir nerede ü$üyorsun... ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |