Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Yanlış Hayat Doğru Yaşanmaz konusu , Suyun ilk ateşle buluştuğu andaki sıcaklıgını taşıyor,sensizlikle kamçılanan şu KaLBim... Yaşamla ölüm arasındaki o ince çizgide cambazlık yapıyorum bu aralar... Ayağım kayınca çığlıklar, düzgün yürüyünce ise alkışlar kopuyor BiryerlerdeN... Kan ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Suyun ilk ateşle buluştuğu andaki sıcaklıgını taşıyor,sensizlikle kamçılanan şu KaLBim... Yaşamla ölüm arasındaki o ince çizgide cambazlık yapıyorum bu aralar... Ayağım kayınca çığlıklar, düzgün yürüyünce ise alkışlar kopuyor BiryerlerdeN... Kan görmek istiyor gözlerim.ya akmalı benden ya da akıtmalıyım bir yerlerden..ölüm istiyor bedenim ya ölmeliyim ya da öldürmeliyim ruhsuz bedenleri.. çığlık istiyor kulaklarım.ya atmalı derinden ya da attırmalı DeRiNLeRDeN... Gün ve gün ağlıyor içimdeki çocuk.. Gün ve gün kan kaybediyor.Yok oldukça içimde eriyor hayallerim..Ne yapmalıyım bilmiyorum..Tüm renkler siyah benim için artık.Ne yapsan renkli YaŞaYaMıYoRuM... Kan kaybediyor hayatım.can çekişiyor hayallerim.Yaşamak zor geliyør artık bana. Nerde hata yaptım diye düşündükçe batuyor her limanda gemilerim. Gidiyørum..Yaşamak istemiyørum artık aranızda. '' YANLIŞ HAYAT DOĞRU YAŞANMAZ'' Bilirmisin uzanıpta yakalayamamanın ne olduğunu?Uzanırsın,engeller çıkar,tek tek aşarsın..Tam yakaladım bu sefer derken elinin ucundan kayıverir bir daha yakalayamamacasına...Ben bıktım bu kısır döngüden...Ya bitmeli bu işkence ya da bitirmeli beni ya da tamamen SiLMeLi... Her geçen gün biraz daha acıyor canım..Her geçen gün biraz daha kan kaybediyor hayallerim su alan gemi misali her geçen gün yavaş yavaş batıyorum..Tayfam yok,yolcum yok... Gemiyle birlikte batacak hiçbirşeyim yok. Ne hayallerim ,ne umudum ne de YarınlarıM... Kaçmak istersin hayattan tek başına yaşamak karanlıklarda..yapamazsın... Bırakmazlar peşini..onlar kovaladıkça sen kaçarsın..nereye olduğunu bilmeden... Bir gün kazanacam diye inad edersin kazanamazsın...sonunda yenilir; hayatlar içinden hayat seçersin..sebepsizce yaşarsın ölmek isterken DeLiCe... Bilirmisin iki arada kalmanın ne demek olduğunu?adım atsan ölecek,geriye dönsen yanacak gibisindir... İkisindede canın acır...İçin acır... Ama seçim yapmalısındır ve kurtulmalısındır bu kısır döngüden... Kurtuluş yok kurtulmak yok..Acı var ama gözyası YOK!!! Siyah-Beyaz bir film içinde, rolü belirlenmiş hayatın dublörlüğünü yapmak ne kadarda anlamsız... Sensiz şu hayatın tek rengi kırmızı.''Kan Kırmızı''.Olmuyor işte sensiz olmuyor... Kan ağlıyor kanımın HER DAMLASI... Bir dilek tutarsın mumları üflerken, bir yudum mutluluk,yaşam,yaşama direnci... Aşk dilersin AşK,sevdanın kıblesinin yanlış olduğunu BilmedeN... Papatya falı gibi oynuyor kader ruhumla...Kopardığı her yaprak incitiyor bedenimi..Acıtmıyor beni, yaptığı ruhuma..Bilmiyor ama ruh kristali kırılırsa,düzelmez BiR DaHa... Sensiz tanrısını kaybetmiş; şizofren bir insanın karanlıkları içindeyim..Çırpınıyorum... Kan pıhtılaşmasına dönen gözyaşlarım,adını yazıyor her baktığım yere..Yapacak birşeyler arayıp bulamıyorum.. Bir elimde rakı bardağım, diğer elimde kırılmış parçalarıyla kalbim..vermek için seni arıyor BULAMIYORUM... Kalbinin diğer yarısını saklasalar.sonra bul deseler mesela.Nerde olduğunu bilmeden, başka bir yerlerde attığını, başkaları için attığını düşündükçe, kalbinin diğer yarısı acımaz mı?Ruhunun yarısını, kitleseler mesela bir odaya?Sonrada yaşamaya devam et deseler?Kan ağlamaz mı ruhunun diğer yarısı??Nefesini kesseler mesela.. Alma deseler onsuz nefes bu yakar mı canımı sence?..Sensizlik demek,nefessiz kalmak zaten.. Sensizlik demek rütüşları yapılmamış hayatımın, şah damarını kesmek BiR ÇıRpIdA... ''Sen ve Ben''dik biz..Şimdi ''Kan ve Revan''...Arkamdan sapladığın hançere inat Kan ağlıyor seni gören gözlerim...Kan kusuyor seni söyleyen dilim...Senden sonra çok degişti ruhsuz bedenim..Koluma kazıdığım ismin şimdi senden kalan tek izim.Baktıkça, ihanetinin bedeline Ruhumu şarkılar, Fikrimi nefret, Dilimi küfür besleyecek bitmeyecek sana olan TANIMSIZ KİNİM... ..alıntı... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |