Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Ölüyor içimdeki asi çocuk!! konusu , Ölüyor içimdeki asi çocuk kefenini kim saracak bilmiyorum.Bedeni soğuyor an ve an,Aklından ne geçiyor okuyorum. Ağlıyorum yok oluşuna,bir meçhule doğru sürüklenerek gidişine.Boşalıyor bir yerler içimde acısını duyuyor ama neresi olduğunu ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Ölüyor içimdeki asi çocuk kefenini
kim saracak bilmiyorum.Bedeni soğuyor an ve an,Aklından ne geçiyor okuyorum. Ağlıyorum yok oluşuna,bir meçhule doğru sürüklenerek gidişine.Boşalıyor bir yerler içimde acısını duyuyor ama neresi olduğunu seçemiyorum..Mutlu olmaya neden arıyorum kendimden olsa gerek,bulamıyorum.Ne yapacağım şimdi, hayata kimin eliyle dokunup, hangi gözlerin arkasından bakacağım, İçimdeki savaşa kim girecek benim bayrağımla,Kalbimdeki acıyı kim üstlenecek benim adıma? Ah bir bulsam kaldıracağım şu soğuk bedenimi şu soğuk yataktan Ah bir bulsam gideceğim başka bir diyara.. Seni unutacağım bile bile kendimi AVUTACAĞIM.... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |