Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Sonbahar ve Yağmur konusu , Tüm gece birbirimize bakarız,elimde bir mumla çalım satarım geceye Karanlıkta birde görünce milyarlarca yıldızın içinden en parlak olanını Karanlıkta kalmışlara yol göstereni,Hani elleri semada duran,En güzel olanı yani Yolumu Bulmak ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Tüm gece birbirimize bakarız,elimde bir mumla çalım satarım geceye
Karanlıkta birde görünce milyarlarca yıldızın içinden en parlak olanını Karanlıkta kalmışlara yol göstereni,Hani elleri semada duran,En güzel olanı yani Yolumu Bulmak için güneşi görmeye gerek yok ki... Sonra sonbahar gelir Solar tüm umutlar Gece olur bir yağmur başlar şehre Açar tüm kapılarını semalar,sular bardaktan boşalırcasına Yağmur ağlar ve ben Sonra çıkarım ansızın dışarı,kainat bilmem kaçıncı uykusunda Ve sen yağmur,büyük aşkım mutluluk getirdin yine Sonrası ne sokaklar ne ağaçlar nede sisli bir akşamda kaybolan park Bilirmisin hiç olmadı aslında gözümde karanlıkta kalmış şu dünya Bir baksana nede karanlık ve soğuk Ruhsuzluğunu saklamış bilmem hangi dağın ardına Bilmem kimlere pusu kurmuş,kimi bekliyor kimi bilmem ki. Ama sen yağmur sen büyük aşkım sen başka Sen Karşılıksız seversin aldırma. Biliyormusun ne diyorum Gökten gelen nur İsmin nede güzel,Yağmur Yine sabah olacakmı gidecekmisin yoksa yine Kızma ama Bu Kez Ardından Bakmayacağım Gelirken ağlıyordum,giderken ağlamayacağım Ve sen büyük aşkım bu kez ardından el sallamayacağım Bilirim dayanamaz bir yağmur gözyaşlarına Bir yağmur olsanda sevdim işte seveceğim Seni Hep Baharlarda Bekledim Hep Baharlarda Bekleyeceğim Hayır üzülme alışığım bu gitmelere git. Zaten zaman doldu kayboldu son bakışların Dünya saldırıyor her yanda kin Ben sessiz gece sessiz tek konuşan sen olacaksın Bak Yıldızlarda Söndü Ben Işıksız Duramam,Sen hep gönlümden sızan ışıkta Senden sonra kayıp ilanı versem dilleri nameler yazan bülbüllere Çünkü Şimdiden özledim,seninle başlayıp sensiz biten gecemi alıntı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|