Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

İnce Sızım...

Aşk & Sevgi icinde İnce Sızım... konusu , VE SENSİZLİK gece karanlık gece sessiz gece soğuk, yürüyoruz karanlıklar içerisinde bilinmezliğe doğru önümde bir arkamda ise on sekiz Anadolu yiğidi var gözüm zor görse de zaman zaman birbirimize yaklaşıp ...

Geri git   Netindir >
..:: Yaşam & İnsan ::..
> Aşk & Sevgi

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-18-2008
Bayan Üye

Standart İnce Sızım...

VE SENSİZLİK

gece karanlık gece sessiz gece soğuk, yürüyoruz karanlıklar içerisinde bilinmezliğe doğru
önümde bir arkamda ise on sekiz Anadolu yiğidi var
gözüm zor görse de zaman zaman birbirimize yaklaşıp uzaklaşsak ta gece içinde
sırtımızda onca yük elimizde silahlar yürüyoruz düşünüyorum
İstanbul da en son ne zaman kız kulesinin karşısında oturup çay içtiğimi bir türlü
Anımsayamıyorum bi hatırlasam zannediyorum ki tekrar o çayı içmiş gibi içim ısınacak
Sanki daha canlanacağım yürümek değil koşacağım sanki
Geceyi yırtacağım ah bi hatırlayabilsem her mutlu anım gibi onu da hatırlayamıyorum işte saate bakıyorun gecenin üç buçuğu

Ve yürüyorum arkamda on sekiz kişi var birden ta ta ta silah sesleri
Atıyorum kendimi yere yüzükoyun atıyorum sanki
yatağa atlar gibi ve başımın üstünde mermi sesleri duyunca daha bir sarılıyorum toprağa
sanki anama sarılır gibi yerküreyi kucaklar gibi sanki donmuş gibi
aklıma birden İstanbul da kız kulesinin karşısında çay bahçesinde son çay içişimiz geliyor
ve kulaklarımda ta ta ta lar yerine çay bahçesindeki müzisyenin söylediği İstanbul sokakları
seni benden aldı diyorum istanbul sokakları keşke bir daha isteyip bir daha dinleseydim keşke
ve ellerimde bir sıcaklık başlıyor sanki senin ellerini tutuyorum silah yerine ısınıyor ellerim
buz gibi gecede ve sen aklımda sarılmışın dünyaya kulağımda istanbul sokakları dilimde son çayımızın tadı ısınıyor tüm vücudum ellerimden sonra içimde bir sıcaklık artık bedenimi yakmaya başlıyor
ve birden ta ta ta seslerini duyuyorum arkamdakiler solumuza doğru mermi yağdırıyor
bende silahımı çeviriyorum tek tek saydırıyorum mermileri geceyi aydınlatıyor namlular

bi ara fark ediyorum artık karşıdan ateş yok kesilmiş bizde duruyoruz saatte bakıyorum beş dakika olmuş olmamış kalkıyorum toparlanıyoruz hepimiz sağlam sayıyorum tam yirmi kişiyiz ve yine önümde biri arkamda on sekiz yürüyoruz karanlıkları yırtarca aklımda yine
kız kulesi ve istanbul sokakları ama dilimde son çayın dadı var içimde yine titremeler üşüyorum yine ve kalbimde senin açtığın yara kanıyor sinsice

alıntı