Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde İnce Sızım... konusu , VE SENSİZLİK gece karanlık gece sessiz gece soğuk, yürüyoruz karanlıklar içerisinde bilinmezliğe doğru önümde bir arkamda ise on sekiz Anadolu yiğidi var gözüm zor görse de zaman zaman birbirimize yaklaşıp ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
VE SENSİZLİK
gece karanlık gece sessiz gece soğuk, yürüyoruz karanlıklar içerisinde bilinmezliğe doğru önümde bir arkamda ise on sekiz Anadolu yiğidi var gözüm zor görse de zaman zaman birbirimize yaklaşıp uzaklaşsak ta gece içinde sırtımızda onca yük elimizde silahlar yürüyoruz düşünüyorum İstanbul da en son ne zaman kız kulesinin karşısında oturup çay içtiğimi bir türlü Anımsayamıyorum bi hatırlasam zannediyorum ki tekrar o çayı içmiş gibi içim ısınacak Sanki daha canlanacağım yürümek değil koşacağım sanki Geceyi yırtacağım ah bi hatırlayabilsem her mutlu anım gibi onu da hatırlayamıyorum işte saate bakıyorun gecenin üç buçuğu Ve yürüyorum arkamda on sekiz kişi var birden ta ta ta silah sesleri Atıyorum kendimi yere yüzükoyun atıyorum sanki yatağa atlar gibi ve başımın üstünde mermi sesleri duyunca daha bir sarılıyorum toprağa sanki anama sarılır gibi yerküreyi kucaklar gibi sanki donmuş gibi aklıma birden İstanbul da kız kulesinin karşısında çay bahçesinde son çay içişimiz geliyor ve kulaklarımda ta ta ta lar yerine çay bahçesindeki müzisyenin söylediği İstanbul sokakları seni benden aldı diyorum istanbul sokakları keşke bir daha isteyip bir daha dinleseydim keşke ve ellerimde bir sıcaklık başlıyor sanki senin ellerini tutuyorum silah yerine ısınıyor ellerim buz gibi gecede ve sen aklımda sarılmışın dünyaya kulağımda istanbul sokakları dilimde son çayımızın tadı ısınıyor tüm vücudum ellerimden sonra içimde bir sıcaklık artık bedenimi yakmaya başlıyor ve birden ta ta ta seslerini duyuyorum arkamdakiler solumuza doğru mermi yağdırıyor bende silahımı çeviriyorum tek tek saydırıyorum mermileri geceyi aydınlatıyor namlular bi ara fark ediyorum artık karşıdan ateş yok kesilmiş bizde duruyoruz saatte bakıyorum beş dakika olmuş olmamış kalkıyorum toparlanıyoruz hepimiz sağlam sayıyorum tam yirmi kişiyiz ve yine önümde biri arkamda on sekiz yürüyoruz karanlıkları yırtarca aklımda yine kız kulesi ve istanbul sokakları ama dilimde son çayın dadı var içimde yine titremeler üşüyorum yine ve kalbimde senin açtığın yara kanıyor sinsice alıntı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |