Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Aşk & Sevgi icinde Bahtsızca Elveda konusu , Elveda…. İşte bu sözden nefret ediyorum…Neden böyle bir söz kullanıyor insanlar…Bırakıp giderken daha güzel bir şeyler söylenemez mi..? Elveda… Hiç geri gelmeyeceklerin kullandıkları parola…Elveda….Geri de kalanların duyduğu son söz…Elveda…Güzel şeylere ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Elveda….
İşte bu sözden nefret ediyorum…Neden böyle bir söz kullanıyor insanlar…Bırakıp giderken daha güzel bir şeyler söylenemez mi..? Elveda… Hiç geri gelmeyeceklerin kullandıkları parola…Elveda….Geri de kalanların duyduğu son söz…Elveda…Güzel şeylere konulan son nokta…Ne kadar kısa bir kelime aslında… Ama bu sözle anlatılanlar çok fazla…Elveda gidenler için bir son, geri de kalanlar için bir başlangıç bence…Neyin başlangıcı mı? Tabi ki sonun başlangıcı…Yalnızlığın habercisi…Zor günlerin doğan ilk güneşi...Yüzüne kapanan kapıların başlangıç anı… Ben son elveda mı duyalı çok uzun zaman oldu…Üstünden onca zaman geçmesine rağmen bu ağır sözün yükü hala omuzlarım da…Onun dudaklarından dökülen son sözdü elveda…Hiç aklıma gelmezi bu lanet kelimeyi ondan duyacağım…Ama beni de bulmuştu elvedanın kaçınılmaz laneti…İşte o günden beri nefret ederim bu kelimeden...Her şeyi yıkar geçer bu lanet kelimeyle biten cümleler…Geçen onca güzel günü bir bıçak gibi keser atar elvedalar… Kimsenin duymak istemediği ama söyleyeni bol olan bir sözdür…Kullanan için kaçış yoludur elveda…Duyan için yüreğine saplanan bir hançer…Seven bir insanı öldürmenin en kolay yoludur elveda…Arkan da hiçbir delil bırakmadan çeker gidersin… Elveda… Söylemesi ne kadar kolay geliyor insana…Ama hiç düşünülmüyor bu sözden sonra başlayacak olan zorluklar…Fırtınadan önce esen rüzgar gibi bir etkisi vardır elveda sözcüğünün…Her şey bu lanet kelimeden sonra başlar..En soğuk kelimelerden biridir elveda…Hiç kimseyi mutlu etmiş midir bu lanet kelime acaba…Eğer sadece hüzün ve göz yaşı veriyorsa neden kullanmaya devam ediyorsunuz…Aslında en gelişmiş silahlardan daha etkilidir elveda…Tek bir kelimenin bir insanı nasıl yıkacağını merak ediyorsanız ona elveda deyin..Bakın bakalım ne hale gelecek…Siz zafer kazanmış bir komutan edasıyla oradan uzaklaşırken..O devrik bir kral gibi olduğu yerde kalacak...Başka hiçbir söz söylenemez elvedadan sonra…Söylenecek sözlerin sonuncusu ve en ağır hasarı verenidir elveda…Elveda aslında hiç olmaması gereken ama sonsuza kadar içimizde yer alacak bir düşmandır… alıntı |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |