Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Benimle Ölürmüsün

Aşk & Sevgi icinde Benimle Ölürmüsün konusu , Seni ozledim yine sevgilim. Sensiz gecen bu 3. gün beni terkettigin yanımdan gittiginden beri tam koca 3 üc gün gecti ve ben kendimi buna bir türlü alıstıramadım Yine iyi dayandım ...

Geri git   Netindir >
..:: Yaşam & İnsan ::..
> Aşk & Sevgi

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-19-2008
Bayan Üye

Standart Benimle Ölürmüsün

Seni ozledim yine sevgilim. Sensiz gecen bu 3. gün beni terkettigin yanımdan gittiginden beri tam koca 3 üc gün gecti ve ben kendimi buna bir türlü alıstıramadım
Yine iyi dayandım diye düsünüyorum cünkü ben seni, senin yanındayken bile ozluyordum. Simdi ayrıyım, yalnızım
Hayat savasında yenik düsmüs, maglup kapatmısım yinede senden vazgecmedim.
Sensizligi asla kabul etmedim ben
Zaten bu kelimenin anlamı manası yok benim icin cunku lügatımdan seni ilk gordugumde cıkarmıstum bu kelimeyi.
Hasret, özlem bu kelimeler bile yetmiyorki sana olan sevgimi anlatmaya hepsi kuru kalıyor sana olan sevgimin, sana olan hasretimin, sensizligimin yanında bunları anlatacak kelime bulamıyorum ama mecbur kalıyorum yine onlara bu satırlarda
Eger gitmesen diye düsünüyorum bazen, beni terketmeseydin
Yep yeni umutlara acılsak seninle, hic gozyası dökmeseydik
Döktügümüz gözyasları sevincten ve mutluluktan olsaydı
Seninle coq ortak yanımız vardı ikimizde denizi severdik, helede istanbul sahillerini
Bogaz manzaralı hayallerimiz vardı. Sen gittin giderken onlarıda goturdun
Simdi bana ne denizler mutluluk veriyor, nede coq sevdigim bogaz manzaraları.
Seninle ilk kez öptügüm o tepe vardı hatırlıyormusun, ilk öpücük bile bogaza karsı olmustu.
Ne kadar coq utanmıstın ilk anda, bende oyleydim ama caktırmıyordum. Sen yüzüme bakamıyordun daha sonra ellerimi kavramıs ve hic ayrılmayalım sevgilim demistin, bu deniz, bogaz, sen ve ben mesud bir hayat yasalım, hep mutlu kalalım, hep beraber olalım demistin
Sonra ne oldu bilmiyorum, uzaklasmaya basladın benimle
Once denizi terkettin, sevmiyorum demistin oysa denizler herseyindi
Sonra bogazı terkettin, vazgecilmezindi onu bile bırakabilmistin
Ve sıra bana geldi demekki beni terk ettin gittin, yapa yalnız bıraktın koca istanbulda
Artık denizleri hic sevmiyorum. Hic cıkmıyorum bizim tepemize bogaza bakamıyorum
Hepsi ama hepsi coq acı veriyor bana
Sana bunları nedenmi anlattım son mektubum veda mektubu olcak sandın galiba ama benim sana son bir teklifim var sevgilim
Zaman bizim elimizde, onu istedigimiz gibi yonlendirelim ne kadar uzun ne kadar mutlu yasamak istiyorsak yasayalım
Her seyi basına cevirelim yeniden mesud mutlu günlerimize donelim
Sensizlik, ozlem, hasret benim icin ne kadar acı biliyorsun
Zaten sende beni bırakıp gidemiyorsun
Kendin bedenin olmasanda, düsüncen hep yanımda
Gel sevgilim dolu dolu bir hayatı yasayıp beraber, insanlara hep anlatılacak bir sevda yasanmıs, kavusmus mutlu bir ask hikayesi bırakacagız.
Ne dersin once bu hayatı benimle yasayıp, sonra benimle ölürmüsün...

alıntı