Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Ben Hala Dünde Kaldım...

Aşk & Sevgi icinde Ben Hala Dünde Kaldım... konusu , Son saatlerimiz demistin seninle, bak gun bitiyor az sonra sende gideceksin biten gunle birlikte. Dunum olacaksın sessizce. Yep yeni yarınların olur demistin, yeni sevdalara yelken acıyım istemistin. Simdi bi basıma ...

Geri git   Netindir >
..:: Yaşam & İnsan ::..
> Aşk & Sevgi

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-19-2008
Bayan Üye

Standart Ben Hala Dünde Kaldım...

Son saatlerimiz demistin seninle, bak gun bitiyor az sonra sende gideceksin biten gunle birlikte. Dunum olacaksın sessizce. Yep yeni yarınların olur demistin, yeni sevdalara yelken acıyım istemistin. Simdi bi basıma kaldım kapkaranlık bir gecede umutsuz ve cagresizce. Hic bitmeyecekti bu gece yıldızlar el ele dans ediyor, ay denizlere dusurmus yakamozunu sevdasını suruyor bir ben yalnızım bir ben sensizim. Asla yarınları olmayan hep dunku sevdasında kalan, acılarla yasayan bir ben. Gozlerimi kapatıp actıgımda sanki degiseck hersey belki milyonlarca kez acıp kapattım yenide actım ama hala karanlık, yine yalnızlık. Sensiz dogan gunu istemiyorum. Hic gunes dogmasın diye defalarca kez yalvardım allahıma. Yine sabah oldu yine gunes dogdu. Ay ve yıldızlar cekildiler uykuya. Her yanı insanlar sardı. Ben yine yalnızdım. Gece bitmis bu gün olmustu.
Sensiz hic olmayacaktı yarım.
Zaten ben hala dünde kaldım...

alıntı