Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Seni Sevdiğimi Söylemediğim Için Utanıyorummm!!!

Aşk & Sevgi icinde Seni Sevdiğimi Söylemediğim Için Utanıyorummm!!! konusu , 9.SINIF şuan dersteyiz yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor.Obnim en yakın arkadaşım.o bni sadece en yakın arkadaşı olarak görüyor nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum 10.sınıf evdeyim...bni arayıp erkek arkadaşıyla ...

Geri git   Netindir >
..:: Yaşam & İnsan ::..
> Aşk & Sevgi

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-19-2008
Bayan Üye

Standart Seni Sevdiğimi Söylemediğim Için Utanıyorummm!!!

9.SINIF
şuan dersteyiz yanımda dünya güzeli bir kız oturuyor.Obnim en yakın arkadaşım.o bni sadece en yakın arkadaşı olarak görüyor
nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utanıyorum
10.sınıf
evdeyim...bni arayıp erkek arkadaşıyla tatıştığını ve bna ihtiyacı olduğunu söyledi..sonra bize geldi bna sıkı sıkı sarılıp ağladı...bn onu okadar çok severken o bni sadece arkadaşı olarak görüyor...
11.sınıf
MEZUNİYET BALOSU...
onunla çocukluktan beri arkadaşız 8.sınıfta birbirimize söz vermiştik...lise sonda mezuniyet balosuna gidecek eşimiz olmazsa beraber gidecektik...bni aradı ve erkek arkadaşının hastalandığını baloya gelemiyeceğini söyledi...ve beraber gidebilirmiyiz die sordu...Kabul ettim ve onu evinden aldım...balodaki engüzel kız oydu bembeyaz elbisesiyle tıpkı bir melek gibiydi...gece boyu dans ettik kollarımdayken hep aynı şeyi düşündüm"onu çok seviyordum"...gece sonunda onu evine bıraktım bni yanağımdan öpüp en iyi arkadaşı olduğumu söyledi...onu grçktn çok seviyorum ama o bni sadece arkadaşı olarak görüyor ona onu sevdiğimi nasıl söylerim?...
ARADAN YILLAR GEÇTİ.
şimdi o çok sevdiğim meleğimi toprağa veriyorum...özel eşyalarını arasından kara kaplı bir defter çıkmış...bna verdilerokuyup okumamakta kararsız kaldım.açtım.bu bir günlüktü ve bir sayfasında şöyle yazıyordu..
ŞUAN DERSTEYİZ VE YANIMDA DÜNYA YAKIŞIKLISI BİR ÇOCUK OTURUYOR.YÜZÜNE BAKMAYA DOYAMIYORUM ANU NEKADAR ÇOK SEVDİĞİMİ BİLMİYOR.BNİ SADECE ARKADAŞI OLARAK GÖRÜYOR.ERKEK ARKADAŞIM OLDUĞU YALANINI SÖYLEYEREK VE SÜREKLİ ONUNLA İLGİLİ YALANLAR UYDURARAK YANINDA OLABİLİYORUM.ONU CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM.BANA BİR KERE "SENİ SEVİYORUM"DESEYDİ DÜNYALAR BNİM OLURDU...
bn bu satırları okurken meleğimi çoktan gömdüler.hıçkırıklarımı tutamıyorum gözümü mezarından alamıyorum
merak etme biriciğim bnde seni çok seviyorum