Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Cabal Online icinde Cabal Online Wizard Skilleri konusu , NOVICE Magic Arrow: ewt ilk skilimiz cok heycanliyiz.. cabala basladik napacagimisii bilmioss Terra Arrow: bunu acin.. yarari olacaktir.. Aqua Arrow: ewt bunuda acabilirsiniz.. zaten novice de tum skileri teker teker ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
NOVICE
Magic Arrow: ewt ilk skilimiz cok heycanliyiz.. Terra Arrow: bunu acin.. yarari olacaktir.. Aqua Arrow: ewt bunuda acabilirsiniz.. zaten novice de tum skileri teker teker acabilirsinizz..paraniz yettigi ölcüde.. Wind Arrow: Fire Arrow: Freezing Arrow: Lighting Arrow: Burning Hand: ewt buda cok guzel bi skill lwl9 oldugunda wizlerin en hizli skili oluo..özellikle ben skill kasarken bunu kullaniorum.. Freze: buda 2. hizli skilimiz.. skill kasarken kullandigim bir dier skill.. Regenaration: bu da super bi skill hemen acmaniz sizin icin hayirli olacaktir..özellikle ileriki dungeonlarda gözle görülür bi faydasi war.. APPRENTICE Digbomb: bu skilin karsidaki dusmani yere serme özelligi war eziqqen Icicle Shower: dierleride normal ölcüde sirasi geldikce acin.. Magic Blast: Stone Blast: Aqua Blast: Wind Blast: Fire Blast: Ice Blast: Lighting Blast: REGULAR Magic Lance:bu ranktada skileri sirasi geldikce acin.. Terra Lance: Aqua Lance: Wind Lance: Fire Lance: Freezing Lance: Lighting Lance: Wind Cutter: Hydro Disc: bu 2. alansal skilinizdir.. kalabalik ortamlarda cok isinize yarar EXPERT Weaken:we en sonunda expert olduk Hardness: defans veren buff skilidir.. bunuda 20 lwla kadar uplayin.. 20 lwlda 29 def verio.. Lighting Strike:bunu acabilirsiniz guzel bi skill fakat cok gec doluo bu yuzden 9lwlda birakin fazla uplamayin.. Acid Trap: bir guzel skill daha bu bi asit etkisiyle dusmana uazun sureli bir atak yapar atak bittikten sonrada etkisi surer.. Magic Cannon:buradan a.experte kadar sadece yukaridaki skileri kulladim bunnari acmadim hic.. o yuzden yorum yapamicam.. Stone Cannon: Aqua Cannon: Wind Cannon: Fire Cannon: Crystal Cannon: Lighting Cannon: ADVANCED EXPERT Vacuum: cok guclu bir skilldir 18 lwl a kadar uplayin ve g master olduktan sonra bile kullanabilirsiniss.. Chain Explosion: hem sekil itibariyle hemde damage itibariyle cok önemli bi skilldir.. bunuda 18de birakin.. Energy Field: bu skill cok az damage verio ama kalabalik ortamlarda ise yariya bilir siz bilirsiniz ben acmadim.. Sharpness: bakmaya bile degmez degersiz bi skill wizardin atackla(bu atack str yani fiziksel atack yukarida bahsettigimiz int yani zihinsel atck) ne isi olcak.. MASTER Blink: dashtan daha hizli teleport yapan ve daha hizli casting olan bi skill 9 a kadar uplana bilio.. ben suan kullaniorum bence cok etkili bi skill fakat kalabalik ortamlarda biraz kasioo.. Force Increase: +hp veren bi skill 20 ye uplandiginda 315 hp 315 mp verio.. Hailstorm: guya tsunami diolar ama hicte benzemio.. bi cesit hidrohortum ADVANCED MASTER Artic Field: guzel bi skill alansal bi buyu.. etrafindakileri donduruo ve atak öönlüo.. GRAND MASTER Extreme Dual Cannon: ve son skilimiz wizlerin en etkili buyusu zehirleyici bi özelligi war atck bittikten sonra etkisi devam edio… bunu yapmak icin gercekten cok ugrastim..umarim degmistir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |