Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Dünyanın En İyi ProLarının Cfqleri

Counter Strike Özel icinde Dünyanın En İyi ProLarının Cfqleri konusu , Dünyaca ünlü olan counter-strike prolarının cfglerini bir dosyada topladım Bazı cfgler wall gibi dikkatli olun kafadan alıyor habire Serverlardan habire ban yiyebilirsiniz. Kullanımı istediğiniz bir cfgyi C:\ProgramFiles.Valve.cstrike dosyasının içine atın ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Counter Strike Özel

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-12-2008
Devamlı Üye
Standart Dünyanın En İyi ProLarının Cfqleri

Dünyaca ünlü olan counter-strike prolarının cfglerini bir dosyada topladım

Bazı cfgler wall gibi dikkatli olun kafadan alıyor habire

Serverlardan habire ban yiyebilirsiniz.

Kullanımı istediğiniz bir cfgyi C:\ProgramFiles.Valve.cstrike dosyasının içine atın

Oyuna girdiğiniz zaman exec xxx.cfg [xxx cstrike dosyasının içine attığımız cfg dosyasının ismi oluyor ]

İndireceksen Tıkla

#2 (permalink)  
Alt 04-15-2008
Yeni Üye

abi normal wall gıbı bısımı ee ama serverlarda yasaklı tuşlara basılınca oun kapaanıırr yardım ver bırez olurmu
  #3 (permalink)  
Alt 04-15-2008
Devamlı Üye

Bak Kardeşim Bu Cfg yi anlattıım qıbı program fıles valve counter strike klasorune kopyala sonra oyuna qır consolu ac consola exec xxx.cfg yaz ve entere bas şifreler aktif olacak bu wall deil wall qibi dedim yani wall qibi adam olduruosn hep hs qidior ama duvar fln qoremessın cunku wall deıl !

#4 (permalink)  
Alt 04-24-2008
Yeni Üye

saoLasın kardeşte waLL gibi oLan cfg nin adını veririmisin
  #5 (permalink)  
Alt 04-25-2008
Devamlı Üye

Aaa Yukarıda Linkini Verdimya Kardeşim, Yapmayın Böyle Ya !

Seçenekler
Stil

Dünyanın En İyi ProLarının Cfqleri

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:40 PM .