Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Counter Strike Özel icinde Dünyanın En İyi ProLarının Cfqleri konusu , Dünyaca ünlü olan counter-strike prolarının cfglerini bir dosyada topladım Bazı cfgler wall gibi dikkatli olun kafadan alıyor habire Serverlardan habire ban yiyebilirsiniz. Kullanımı istediğiniz bir cfgyi C:\ProgramFiles.Valve.cstrike dosyasının içine atın ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Dünyaca ünlü olan counter-strike prolarının cfglerini bir dosyada topladım
Bazı cfgler wall gibi dikkatli olun kafadan alıyor habire Serverlardan habire ban yiyebilirsiniz. Kullanımı istediğiniz bir cfgyi C:\ProgramFiles.Valve.cstrike dosyasının içine atın Oyuna girdiğiniz zaman exec xxx.cfg [xxx cstrike dosyasının içine attığımız cfg dosyasının ismi oluyor ] İndireceksen Tıkla |
|
|
|
Bak Kardeşim Bu Cfg yi anlattıım qıbı program fıles valve counter strike klasorune kopyala sonra oyuna qır consolu ac consola exec xxx.cfg yaz ve entere bas şifreler aktif olacak bu wall deil wall qibi dedim yani wall qibi adam olduruosn hep hs qidior ama duvar fln qoremessın cunku wall deıl !
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|