Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Action Pack (Özellik Kısıtlamalı (Demo)) İndir Download

Demo Oyun İndir icinde Action Pack (Özellik Kısıtlamalı (Demo)) İndir Download konusu , Action Pack (Özellik Kısıtlamalı (Demo)) İndir Boyut : 41.4 Mb Kullanım İzni: Özellik Kısıtlamalı (Demo) Dil: Ingilizce İşletim Sistemi: Windows (Tümü) Üretici Firma: microsoft Tanıtım: Microsoft`un yaptığı bu oyun her ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Demo Oyun İndir

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-08-2008
V0L UP
Smile Action Pack (Özellik Kısıtlamalı (Demo)) İndir Download

Action Pack (Özellik Kısıtlamalı (Demo)) İndir

Boyut: 41.4 Mb
Kullanım İzni: Özellik Kısıtlamalı (Demo)
Dil: Ingilizce
İşletim Sistemi: Windows (Tümü)
Üretici Firma: microsoft

Tanıtım:
Microsoft`un yaptığı bu oyun her bakımdan üstün ve bir çok oyunu kapsıyor diyebilirim.Grafiklerin çok iyi kullanıldığı oyunda tek sorun yönetim biçimi diyebilirim.Aslında o kadar da kötü değil.Klavye kullanmasını iyi bilenler için bu oyun kolay denebilir.
Görüntü itibari ile bu oyun metal gear`ı andırıyor.Yani tarz olarak Metal gear diyebilirim ama değil çünkü uçak kullanıyorsun.Bu oyunun üstün yanlarından biri bu.
Sesler zaten tartışılmaz şekilde güzel yapılmış.Fazla söze gerek yok.Oynamak için inndirin...

İNDİR/DOWNLOAD

#2 (permalink)  
Alt 11-02-2008
Yeni Üye

İNSAN Bİ KA SS KOYAR BE
http://www.indirgen.com/photos/oneflg1.jpg