Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Demo Oyun İndir icinde Far Cry 2 (2008) Demo indir konusu , Far Cry 2 (2008) Demo indir FPS Olarak Far Cry 2 Nasıl? FPS Oyunları arasında en güzelleri arasında bizce. Neden diye soracak olursanız.Şöyle diğer FPS oyunlarına bakınca Far Cry 2 ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Far Cry 2 (2008) Demo indir ![]() ![]() FPS Olarak Far Cry 2 Nasıl? FPS Oyunları arasında en güzelleri arasında bizce. Neden diye soracak olursanız.Şöyle diğer FPS oyunlarına bakınca Far Cry 2 de gözle görülür bir fark var. Gerek oynanış olarak olsun gerek ise grafikler olsun çok güzel bir oyun. Ubisoft'un gelmiş geçmiş en iyi oyunlarından olan Far Cry 2.sürümü ile dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. FPS oyunu arıyorsanız Far Cry çok güzel bir oyun. ![]() Oyunun Minimum Sistem Özellikleri Nedir? Minimale CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz Grafik: Nvidia 6600 oder ATI X1600 - Shader Model 2.0 RAM: 1GB Festplatte: 6-8GB Laufwerk: DVD Laufwerk Normal CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo) Grafik: Nvidia 7800GT oder ATI X1800XL Pro (SM 3.0) RAM: 2GB+ Festplatte: 6-8GB Laufwerk: DVD Laufwerk Maximale CPU: E6600 Core 2 Duo Grafik: Nvidia 8800GTS RAM: 2GB Festplatte: 6-8GB Laufwerk: DVD Laufwerk İNDİR |
|
|
|
Ilginc farcry 2 icin demo cikarilmayacagi soyleniyordu.
![]() neyse bir deneyelim tskler.. |
|
|
|
indiriyorum ustam da bu 2 değil herhalde 2 nin demo su çıkmaYACAKTI ama 2 ise eiline koluna sağlık diyorum ustam
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |