Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Buildcity

Demo Oyun İndir icinde Buildcity konusu , Buildcity indir download Sürüm : 1.3 Boyut : 1.97 Mb Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Windows (Tümü) Tanıtım: Buildcity, şehir kurma ve yönetmeye ...

Geri git   Netindir > ..:: Oyun Arşivi & Games ::.. > Oyun Arşivi ( Demo & Freeware ) > Demo Oyun İndir

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-23-2007
SeoManiA
Smile Buildcity

Buildcity indir download

Sürüm : 1.3
Boyut
: 1.97 Mb
Kullanım İzni
: Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Dil
: Ingilizce
İşletim Sistemi
: Windows (Tümü)

Tanıtım:

Buildcity, şehir kurma ve yönetmeye dayalı bir strateji oyunudur. 1700'lu yıllarda geçen oyunda isterseniz çeşitli zorluk seviyelerindeki 20 görevden birini seçerek bitirmeye çalışabilir, isterseniz serbest modu seçerek şehrinizi gönlünüzce kurabilirsiniz. Şehrinize başlangıçta sadece yollar, evler, tarlalar ve market yapabilirken nüfusunuz artıp şehriniz geliştikçe okul, kilise, hastane, taverna gibi çeşitli yapılar kurabilir ve insanların yaşadığı çadırların bahçeli evlere daha sonra da apartmanlara dönüşmesini keyifle izleyebilirsiniz.

Buildcity’nin özellikleri:

-İzometrik görüş,800x600 16 bit grafikler
-Atmosfere uygun ortaçağ temalı müzik
-Sade arayüz
-Çok kolay oynanabilme
-Düşük sistem gereksinimleri
-Kolayca çekebileceğiniz küçük boyut

Not: Programın tam sürüm ücreti $15 dır.

DOWNLOAD:
http://ftp.monash.edu.au/pub/win95/games/Buildcity.zip

Seçenekler
Stil

Buildcity

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:27 PM .