Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Vodafone Geyik Reklamı

Diğer GSM Paylaşımları icinde Vodafone Geyik Reklamı konusu , Güncelleme: Kampanya başlangıç tarihi açıklandı . Son günlerde televizyonda ve neredeyse tüm mecralarda Vodafone Geyik adlı bir reklam kampanyası yürütülüyor. Ben biraz araştırdım konuyu ama doğal olarak hiç bir yerde ...

Geri git   Netindir > ..:: GSM Cep Telefonları ::.. > Diğer GSM Paylaşımları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 03-28-2008
Özel Üye
Standart Vodafone Geyik Reklamı

Güncelleme: Kampanya başlangıç tarihi açıklandı.
Son günlerde televizyonda ve neredeyse tüm mecralarda Vodafone Geyik adlı bir reklam kampanyası yürütülüyor. Ben biraz araştırdım konuyu ama doğal olarak hiç bir yerde tatmin edici bir cevap bulamadım. Zaten kampanyanın amacı da gizemlilik yaratıp kampanyaya olan ilgiyi arttırmak. Geyik‘leri de görünce insanın aklına direkt “Geyik Muhabbeti” ve bol bol konuşma geliyor. Acaba Vodafone yeni bir sınırsız paket mi çıkarma çabasında diye düşünmeden edemiyoruz.
Vodafone Türkiye pazarına girdiğinde beridir pek gücünü hissettirmedi ama beklendiği gibi Türkiye’ye iyice yerleştikten sonra kampanyalara ağırlık vermeye başladı. Aldığım duyumlara göre yaz sezonu ile birlikte “Hat alana telefon” şeklinde bir kampanya da başlatacakmış Vodafone. Aynı yurtdışında olduğu gibi, 1-2 yıl Vodafone kullanmayı tahaahhüt ettiğimizde, bir cep telefonunu ya ücretsiz ya da çok çok ucuz bir fiyata alma şansına sahip olabileceğiz.
Tabiki bu rekabet yine bir kullanıcılara yarayacak. Vodafone yavaş yavaş piyasaya yayılmaya başladığına göre, diğer operatörleri zor günler bekliyor diyebiliriz.

kaynak:http://www.teknolojiherseyim.com/vod...geyik-reklami/
not: alıntıdır...