Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Telefonunuzu Programsiz Hizlandirin

Diğer GSM Paylaşımları icinde Telefonunuzu Programsiz Hizlandirin konusu , Telefo nunuzu Progra msiz Hizlan dirin Ewet Arkadaşlar Yanliş Duymad iniz Progra msiz Olarak Telefo nunuzu n Hizini Arttir abilir siniz Ben Denedi m Telefo num Menüsü Filan Hizlan dı ...

Geri git   Netindir > ..:: GSM Cep Telefonları ::.. > Diğer GSM Paylaşımları

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-20-2008
Banned
Standart Telefonunuzu Programsiz Hizlandirin

Telefo nunuzu Progra msiz Hizlan dirin

Ewet Arkadaşlar Yanliş Duymad iniz Progra msiz Olarak Telefo nunuzu n Hizini Arttir abilir siniz Ben Denedi m Telefo num Menüsü Filan Hizlan dı
arkadaşlar önce telefo nunuzd an Menü extra yapılacaklar kısmına gelin seçenekler/yeni yapılacak notu deyin ve konu kısmına ''speed'' tarih kısmına da 29 01 2003 yazın önceliğide yüksek deyin ve tamama basın

sonra başka bi yapılacak notu açın onada konu kısmına ''Qoukie'' yazın tarih kısmınada yine 29 01 2003 yazın ve öncelik kısmınada düşük deyin tamam deyin çıkın

sonra işlem kaydına girin seçenekler deyin ve işlem kaydı süresini 1 gün yada daha kısa yapın
sonra yine yapılacaklara gelin o yaptıgımız notların üstüne gelip seçenek ''yapıldı işaretle''diyoru z ikisin ede sonrad a telefo na reset atın farkı göreceksiniz haa unutma dan tema yada artala n görüntüsü kullan mazsan ız farkı daha iyi görörsünüz kolay gelsin ben telefo numda denedi m
hızlandı sizler e kolay gelsin