Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Diğer Hayvanlar icinde Karizmatik hayvanlardan görülmeye değer pozları konusu , İlk resmimizde maziden kalma ailevi bir resim.Suat abim ve ben Çarli fareyiz diye hep yenilecek değiliz ya karnımız aç gel bakim buraya Özledim be seni nerdesin tez gel uykum geldi ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
İlk resmimizde maziden kalma ailevi bir resim.Suat abim ve ben Çarli ![]() ![]() ![]() fareyiz diye hep yenilecek değiliz ya ![]() ![]() karnımız aç gel bakim buraya ![]() Özledim be seni nerdesin tez gel ![]() ![]() uykum geldi şuraya biraz kestirecem ![]() ![]() doktor bu ne ![]() ![]() acilen japonya'ya uçuyorum randevularımı iptal edin ![]() ![]() eskiden ne kadarda masummuşum öyle ben ![]() ![]() aslanız dedik kralız dedik maskaraya çevirdiniz be ![]() ![]() bakmayın öyle böceklerede yer var burda ![]() ![]() valla öpecem şekerim kaçamazsın ![]() ![]() |
|
|
|
bu kadının dırdırı öldürecek beni ![]() ![]() amanin faremi görüyorum uzun yıllar sonra..ay ne yapcam şimdi. ![]() ![]() biz masumuz hakim amca ![]() insanlar buna bişeyler doldurup içtiğine göre kıymetli bişey bu ama neden ![]() ![]() ev sahibi pinti olmayıpta mama alsaydı başıma bu gelmeyecekti. ![]() Niyazi abi geyik yapalım dedikde gidip geyik olmana gerek yoktu be abi ![]() ![]() ayakkabı almanın zamanı geldi sanırım ![]() ya bilgisayarcıda değil peynircide iş ayarlasanız olmazmıydı dayı bey ![]() ![]() olum sana kaç defa diyecem geleni gideni yeme diye bak yine kaldık baş başa ![]() ![]() |
|
|
|
denizden babam çıksa yerim wawwww ![]() ![]() aha yine paparaziler yakaladı.ayıp ama kardeşim manken manavcı olurmu yazmayın artık. ![]() ![]() aşkım ne zaman kendi samanlığımız olacak ![]() ![]() Faik abi'de demişti arada sırada böcek görebilirsiniz diye ![]() ![]() off kardeşim ya ne zaman bitecek bu kuyruk çilesi ![]() ya nostalji yapacak başka hayvan bulun ya..eve yetişmem lazım ![]() ![]() hep ceylanları yerken resmettiniz bu hepinize ders olsun ![]() ![]() ellerimi çözde kimmiş son gülen görelim ![]() ![]() kredi kartı borcunu nası ödeyecem,ya kiraları, maymun olmak zor be abi ![]() ![]() |
|
|
|
şu aşağıdaki teriyer hasta olacak beni böyle görünce ![]() ![]() sıkıldım mesai bitsede gitsem artık ![]() taklitte bu kadar olmazki abi ya ayıp ama Çin'lilerde çok olmaya başladılar yani ![]() ![]() işte Melahat abi.mahallenin en güzel kedisidir herkes peşinde ![]() ![]() kapı bekçisimiyim yoksa korumamıyım ulenn.yeter artık bıktım sizden içip içip uyuyun..beni kim koruyacak peki ![]() ![]() böyle suyu akıtın durun sonrada susuzluk kapıda diyerek haykırın ayıp değilmi. ![]() gecenin son böceği karşınızda ![]() ![]() haydı kazlar eller havaya ![]() ![]() ![]() işte büyük patronumuz,büyük patileriyle tam bir iş adamı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |