Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Diğer Oyunlar icinde WarRock konusu , arkadaşlar son zamanın en iyi oyunu (online) Warrock counter severler bu oyunu oynasın derim k2 network tarafından hazırlanan oyun premıyum istememekte sadece bazi güzel silahlari alamazsınız www.warrock.net sitesinden indirip üye ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
arkadaşlar son zamanın en iyi oyunu (online) Warrock counter severler bu oyunu oynasın derim k2 network tarafından hazırlanan oyun premıyum istememekte sadece bazi güzel silahlari alamazsınız www.warrock.net sitesinden indirip üye olup oynaya bilirsiniz oyun counterden farkı araclar bulunmaktadır e tabi hile kullananlarda biz hile kullananlar karşıyız oyunda amaç lwl kasmak odalar kruluyor ve boş odalara girerek adamınızı kasıyorsunuz en fazla 100 lwl ola bilirsiniz oyunda kurulan clanlara alına bilir yada siz clan kurup tabi premiyum lazım birde ayrıyetten 10$ gerekli kasarsınız ben 13 lwl azap53 tabi diğer arkadaşlarima dan oyundan pm ata bilirsiniz biz size oyun hakkında yardımcı oluruz oyunda 5 karakter olabilirsiniz enginer medic assult sniper bazukacı ve bu adamlarda kullana bilecek silahlari item shoptan alabilirsiniz lwl atlıyınca 2500 dinar kazanıyorsunuz her bolum sonunda ise oynayışınıza bağlı ex ve para kazanıyorsunuz oyunda genel sıralama kıll death yanı ölüm ve öldürme oranınıza bakılarak yapılır benim oranım düşük ama gün geçtikce artıyor oyunda uçak helikopter kamyon araba tank tilki m60 kullana biliyorsunuz yani bir nevi battle fielt oyunu bence harika isterseniz sitesine girin bakın ayrıntılı bilgi için msn....
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |
Furl this Thread! |