Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Diğer Videolar icinde Lionel Messi'nin Adidas reklamı konusu , İşte Lionel Messi'nin reklamı Türkçe'leştiriyim: 1) "My name is Lionel Messi, this is my story" "Adım Lionel Messi, bu benim hikayem" 2) "When I was 11, I had a growth ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
İşte Lionel Messi'nin reklamı Türkçe'leştiriyim: 1) "My name is Lionel Messi, this is my story" "Adım Lionel Messi, bu benim hikayem" 2) "When I was 11, I had a growth hormone problem" "11 yaşımdayken büyüme hormonu sorunum vardı" 3) "But being smaller, I was more agile" "Ama küçük kaldığım için daha çeviktim" 4) "And I learnt to play with the ball on the ground "Ve futbol oynamayı öğrendim" 5) "Because that's where it felt more confortable" " Çünkü böyle daha rahattım" 6) "Now I realise, sometimes bad things can turn out good" " Şimdi hatırlıyorum da , bazen kötü şeyler iyi şeylere dönüşebilir" Konu CrysiS tarafından (12-04-2008 Saat 12:37 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
paylaşım için teşekkürler...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |