Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
E-Kitap & Dergi icinde BİLGİSAYAR DONANIMI E-KİTAP indir konusu , BİLGİSAYAR DONANIMI E-KİTAP indir İÇERİK: GİRİŞ TEMEL BİLGİLER DONANIM YAZILIM 1. İşletim Sistemi: 2. Uygulama yazılımları: BİLGİSAYAR TÜRLERİ Masaüstü Bilgisayarlar: Dizüstü bilgisayarlar: Avuç içi bilgisayarlar: Giyilebilir bilgisayarlar: Süper bilgisayarlar: ANAKART ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
BİLGİSAYAR DONANIMI E-KİTAP indir İÇERİK: GİRİŞ TEMEL BİLGİLER DONANIM YAZILIM 1. İşletim Sistemi: 2. Uygulama yazılımları: BİLGİSAYAR TÜRLERİ Masaüstü Bilgisayarlar: Dizüstü bilgisayarlar: Avuç içi bilgisayarlar: Giyilebilir bilgisayarlar: Süper bilgisayarlar: ANAKART Yonga seti (Chipset): Veriyolu Hızı (FSB): Bellek Türü: Diğer Özellikler: VGA (Video Graphic Adapter / Ekran Kartı) Ara yüzü: Soket türü: BIOS (Basic Input Output System) İŞLEMCİ Veriyolu Hızı (FSB): L1 (Level1) ve L2 (Level2) ön bellekleri: 64 bit desteği: Çekirdek sayısı: Hız: Soket türü: Teknoloji: RAM Tür: Standart: Miktar: SABİT DİSK Arabirim: Dönüş Hızı: Tampon Bellek: Kapasite: EKRAN KARTI Bellek Türü: Bağlantı Arabirimi: Grafik Ünitesi: En Yüksek Çözünürlük: MONİTÖR Tür: Nokta Aralığı: Parlaklık ve Zıtlık (kontrast) Değerleri: Tepki Süresi: Ekran Boyutu/İzlenebilir Boyut: En Yüksek Çözünürlük: Tarama Hızı: KASA Güç kaynağı: Tip: 5.25" Yuva Sayısı: 3.5" Yuva Sayısı: Diğer özellikler: DVD YAZICI Tampon Bellek: Yazma Hızı: Arabirim: DVD Medyalar: GİRDİ ARAÇLARI Klavye Fare Diğer Girdi Araçları PROJEKSİYON CİHAZI Lamba ömrü: Işık gücü: Yansıtma teknolojisi: Çözünürlük: Kontrast: DOKÜMAN KAMERA AKILLI (İNTERAKTİF) TAHTA TELEVİZYON KARTI Yayın uyumluluğu: Bağlantı ara yüzü: Uzaktan Kumanda: Radyo alıcısı: CEP BİLGİSAYARI Bellek miktarı: Kablosuz Ağ: İşletim Sistemi: İşlemci: ADSL MODEM Bağlantı Arabirimleri: ADSL Ayarı: Kablosuz Bağlantı: Güvenlik Duvarı: IP Servis Kalitesi (QoS): Ebeveyn Kontrolü: VoIP (Skype, Msn vb.) TELEFONU Kullanılan VoIP protokolü: Bağlantı Ara yüzü: Sabit Telefon özelliği: YAZICI Baskı teknolojisi: Cihaz tipi: Bellek: Baskı çözünürlüğü: Bağlantı ara yüzü: Baskı hızı: Kağıtlar: APPLE DONANIMLARI Mac Mini: iMac: Mac Pro: MacBook: MacBook Pro: Xserve: SANAL BİLGİSAYARLAR VirtualBox VMware VirtualPC İKİNCİ EL DONANIM ÜRÜNLERİ 1. İkinci el alım-satım yapan firmalar 2. Aracılık yapan internet siteleri 3. Alım-satım ilan siteleri PERFORMANS ÖLÇÜMÜ BİLGİSAYAR KORUMA DONANIMLARI Yüksek Voltaj Koruma Prizleri: Kesintisiz Güç Kaynağı (Uninterruptable Power Supply, UPS): Veri Kurtarma (Recovery) Kartları: Parmak izi okuyucuları: Güvenlik Kilitleri (Kensington Lock): Toz ve Nem koruma: Statik Elektrikten koruma: PROBLEM BELİRLEME ve ÇÖZME PC Analiz Kartı: ÇEVREYE VERİLEN ZARARI ÖNLEME WEEE Yasası: RoHS Uyumu: SÖZLÜK şifresi: caparso2002 http://www.4shared.com/file/36350011...ardonanim.html
![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ ![]() ![]() BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? ![]() ![]() Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler Yeterki beni bana ver geri.. |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Küçük Çocuk Oyunları İndir | O®@L | Küçük Çocuk Oyunları İndir | 9 | 03-06-2009 23:33 PM |
| Demo Oyun İndir - Demo Games Download | O®@L | Demo Oyun İndir | 0 | 01-01-2008 22:32 PM |
| Küçük Çocuk Oyunları İndir | O®@L | Küçük Çocuk Oyunları İndir | 0 | 01-01-2008 22:09 PM |