Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
E-Kitap & Dergi icinde Fransızca - İspanyolca - İtalyanca Öğrenme Rehberi konusu , Fransızca - İspanyolca - İtalyanca Öğrenme Rehberi Jandarma Genel Komutanlığı Merkez Daire Başkanlığı'nın hazırladığı Dünya dillerine ait temel bilgilerden oluşan web rehber setleri. Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca için temel düzeyde ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Fransızca - İspanyolca - İtalyanca Öğrenme Rehberi ![]() Jandarma Genel Komutanlığı Merkez Daire Başkanlığı'nın hazırladığı Dünya dillerine ait temel bilgilerden oluşan web rehber setleri. Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca için temel düzeyde bilgi edinmek, dilin yapısını tanımak ve dilin konuşulduğu ülke hakkında bilgi edinmek için en düşük dosya boyutunda bir çözüm denebilir. - Ülke Hakkında Bilgi - Alfabe - Dilbilgisi - Alıştırmalar - Okuma Parçaları - Karikatürler - Kelime Bilgisi Testleri - Dilbilgisi Testleri gibi kısımlardan oluşur. Rapidshare Linkleri: FRANSIZCA İSPANYOLCA İTALYANCA
![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ ![]() ![]() BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? ![]() ![]() Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler Yeterki beni bana ver geri.. |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ÜlKeLer BaşKeNtLeRi PaRa BiRiMleri DiLLeri Vs.. | _MaKaV€Li_ | Kitap & Dergi | 1 | 12-10-2008 12:11 PM |