Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
E-Kitap & Dergi icinde Web Sitesi Tasarım Klavuzu indir konusu , Web Sitesi Tasarım Klavuzu indir Kendinize ait bir kişisel Web sitenizin olmasını ve benim diyebileceğiniz bir Web sitesini kendiniz hazırlamak ister misiniz? Sizi, ailenizi, eserlerinizi, ilçenizi ya da lise edebiyat ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Web Sitesi Tasarım Klavuzu indir ![]() Kendinize ait bir kişisel Web sitenizin olmasını ve benim diyebileceğiniz bir Web sitesini kendiniz hazırlamak ister misiniz? Sizi, ailenizi, eserlerinizi, ilçenizi ya da lise edebiyat kolundaki kompozisyonlarınızı tanıtacağınız bir Web sitesine sahip olmak ister miydiniz? İnternet’te www.benimsitem.com gibi bir adresinizin olmasını istiyor musunuz? Üstelik bir kuruş bile harcamadan. Bu kitap size bedavadan bir Web sitesi tasalamanızı ve bu siteyi İnternet’te yayınlamanızı sağlayacak eşsiz bir kılavuz olacaktır. • Bilgisayar, Ağ ve Internet • Bedava e-posta ve WEB sitesi adresi almak • Siteniz için bedava WEB alanı almak • WEB sitenizi tasarlamak (HTML) • Microsoft Frontpage • WEB sitenizi Internet’e yüklemek (FTP programları) • WEB sitenizi arama motorlarına kaydettirmek • WEB sitenizi duyurmak ve sayaç eklemek • Faydalı Internet adresleri • Internet terimleri sözlüğü http://rapidshare.com/files/10489562...Klavuzu_1_.rar
![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ ![]() ![]() BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? ![]() ![]() Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler Yeterki beni bana ver geri.. |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Küçük Çocuk Oyunları İndir | O®@L | Küçük Çocuk Oyunları İndir | 9 | 03-06-2009 23:33 PM |
| Bluetooth İle Oynanan Symbian Oyunlar | O®@L | Symbian OS 6-7-8 Oyun | 11 | 02-28-2009 11:47 AM |
| Demo Oyun İndir - Demo Games Download | O®@L | Demo Oyun İndir | 0 | 01-01-2008 22:32 PM |
| Küçük Çocuk Oyunları İndir | O®@L | Küçük Çocuk Oyunları İndir | 0 | 01-01-2008 22:09 PM |