Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
E-Kitap & Dergi icinde Photoshop E-Book Türkçe 142 Sayfa konusu , Photoshop’u öğrenmek isteyen fakat elinde bir kaynak olmayanlara ışık tutacak bir e-book.Tamamen Türkçe ve içinde birsürü resimli anlatımlı örnekler mevcut. Genel Bilgiler Görüntü Formatlar¨ Terimler (Piksel, Rezolasyon, Anti-aliasing) nterpolasyon (Resim ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
![]() Photoshop’u öğrenmek isteyen fakat elinde bir kaynak olmayanlara ışık tutacak bir e-book.Tamamen Türkçe ve içinde birsürü resimli anlatımlı örnekler mevcut. Genel Bilgiler Görüntü Formatlar¨ Terimler (Piksel, Rezolasyon, Anti-aliasing) nterpolasyon (Resim büyütürken dikkat etmeniz gerekenler) Ppi, Lpi, Dpi (Taramaya balamadan bilmeniz gekenler) Dijital makineyle çektiiniz fotoraflar¨ ofsette kullanmak Clipping Path (Ofsette transparan resimler) Actions Actions Nedir Actions (Download) Filtreler Filtreler Hakk¨nda Artistic Blur Brush Strokes Distort Noise Pixelate Render Sharpen Sketch Stylize Texture Other Photoshop araçlar¨ Arkaplan Temizleme Arkaplan temizlemeleri 1 (Pen Tool) Arkaplan temizlemeleri 2 (Magic Wand) Arkaplan temizlemeleri 3 (Magnetic Lasso) Arkaplan temizlemeleri 4 (Polygonal Lasso) Arkaplan temizlemeleri 5 (Background Eraser Tool) Arkaplan temizlemeleri 6 (Magic Eraser Tool) Arkaplan temizlemeleri 7 (Alfa Kanal¨ - 1) Arkaplan temizlemeleri 8 (Alfa Kanal¨ - 2) Arkaplan temizlemeleri 9 (Extract) Arkaplan temizlemeleri 10 (Layer Blending) Arkaplan temizlemeleri 11 (Blending Options) Arkaplan temizlemeleri 12 (Color Range Püf Noktalar¨ Quick Edit (Resmin sadece bir bölümünü açma) Spot Renkler - Renkayr¨m¨ 1 Spot Renkler - Renkayr¨m¨ 2 Clipping Path (Ofsette transparan resimler) Size:15 Mb http://rapidshare.com/files/32968060...b__305__Tr.rar |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|