Netindir

Net-indir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı (Mustafa Armağan ) indir

E-Kitap & Dergi icinde Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı (Mustafa Armağan ) indir konusu , Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı (Mustafa Armağan ) indir Mehmed Akif, Birinci Dünya Harbi'nde Asım'ın neslinin kıt'a kapma oyunu oynadıklarından söz eder. Bu gençlerin kimi Galiçya'da, kimi Sina Çölü'nde, kimi Kafkaslar'da, kimi ...

Geri git   Netindir >
..:: Bilgisayar Program İnternet Arşivi ::..
> Diğer Paylaşımlar > E-Kitap & Dergi

Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

En İyi Arkadaşlık Sitesi

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 02-18-2008
SkyReader - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
2.Admin

SkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond reputeSkyReader has a reputation beyond repute
SkyReader - İCQ üzeri Mesaj gönder SkyReader - AİM üzeri Mesaj gönder SkyReader - MSN üzeri Mesaj gönder SkyReader - YAHOO üzeri Mesaj gönder SkyReader isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Standart Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı (Mustafa Armağan ) indir

Abdülhamid'in Kurtlarla Dansı (Mustafa Armağan ) indir

Mehmed Akif, Birinci Dünya Harbi'nde Asım'ın neslinin kıt'a kapma oyunu oynadıklarından söz eder. Bu gençlerin kimi Galiçya'da, kimi Sina Çölü'nde, kimi Kafkaslar'da, kimi de Çanakkale'de emperyalizme karşı çağları alt üst eden bir mücadele veriyorlardı. Bugün de eğitim neferlerimiz aynı rolü oynamıyorlar mı? İnsanlığa bu defa Yunus'un gönüllerine ektiği güzellikleri demetleyip sunmuyorlar mı? Bu çağın vebasına inançlarından derledikleri güzellikleri derman olarak sürmüyorlar mı? Ve en önemlisi de, bizden adam çıkmaz hurafesinin çatısını çatır çatır yıkmıyorlar mı?

Bu bir Sonsuzluk Kervanı dostlar! Dün Tarık B. Ziyad'ın kutlu askerleri bu vazifeyi üstlenmişlerdi, bugün ise eğitim gönüllüleri. Dün Abdülhamid Han bu kervanın bir halkası olmuştu, bugün vazife bizim omuzlarımızda.

Abdülhamid'in dansı devam ediyor dostlar.

Kurtlarla, yani insanlığın düşmanlarıyla insanlığın dostlarının ezeli mücadelesi.

PDF VE DOC

http://rapidshare.com/files/92727474...arla_Dans_.rar

MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ

BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ?

Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler

Yeterki beni bana ver geri..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil