Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
E-Kitap & Dergi icinde Metal Fırtına Kitap indir konusu , Metal Fırtına Kitap indir download Orkun Uçar, Burak Turna TANITIM / INTRODUCTION Türkçe 'Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, Başkan'ın odasından içeri girdi. Telaşlıydı ve Başkan ile konuşması gerekiyordu. Derken kapıda Genelkurmay ...
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
||||
|
Metal Fırtına Kitap indir download ![]() Orkun Uçar, Burak Turna TANITIM / INTRODUCTION Türkçe 'Savunma Bakanı Donald Rumsfeld, Başkan'ın odasından içeri girdi. Telaşlıydı ve Başkan ile konuşması gerekiyordu. Derken kapıda Genelkurmay Başkanı Howard Strike göründü, yüzünde karanlık bir ifade vardı. 'Sayın Başkan, ' dedi 'şu an itibariyle Metal Fırtına harekatı başlamış bulunuyor.'İstanbul'a büyük hava saldırısı başladı. Henüz resmi açıklama yapılmadı ancak İstanbul, tarihinin en ağır hava saldırısı ile mücadele etmeye çalışıyor. Operasyonun ne kadar süreceği belli değil. Dört saattir aralıksız süren bombardıman nedeniyle şehirde su kesildi, trafik tamamen durdu. Körüler ve yollar hasarlı, çok sayıda sivil kayıp olduğu belirtiliyor.'Hedef bölgesinde siviller var. Çok kalabalıklar, ateş etmek mümkün değil.'Hedef vurulsun.'Onaylayın, siviller hedefte...' Pilotun sesindeki heyecan açıkça belli oluyordu.'Hedef vurulsun, ' dedi, idare subayı. Sesi tok ve duygusuzdu. Timaş Yayınları; İstanbul, 2007, 13.5 x 19.5 cm., 302 sayfa ISBN No: 9752631096 Dosya Türü / File Extension: RAR Dosya Boyutu / File Size: 594KB Dosya Şifresi / File Pass: Yok Antivirüs Tarama / Antivirüs Dedect: AVG İNDİR / DOWNLOAD : Link : http://rapidshare.com/files/92690927/Metal...na___Vassel.rar
![]() MODERATOR OLMAK İÇİN ŞARTLARIMIZ ![]() ![]() BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTEMEZ MİSİNİZ? ![]() ![]() Mesaj Sayısı 50 nin Altında Olan Üyeler Profillerine Avatar Yükleyemezler Yeterki beni bana ver geri.. |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) |
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Küçük Çocuk Oyunları İndir | O®@L | Küçük Çocuk Oyunları İndir | 9 | 03-06-2009 23:33 PM |
| Demo Oyun İndir - Demo Games Download | O®@L | Demo Oyun İndir | 0 | 01-01-2008 22:32 PM |
| Küçük Çocuk Oyunları İndir | O®@L | Küçük Çocuk Oyunları İndir | 0 | 01-01-2008 22:09 PM |