Netindir

Net-indir

Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu

Ses Sistemleri

Elektronik Bölümü icinde Ses Sistemleri konusu , Arkadaşlar arabaya bir ses sistemi kurmayı düşünüyorum ama Bass kabinini nasıl yapıyim bi türlü karar veremedim ayrıca nasıl hangi ürünleri önerirsiniz birde bişi sölemek istiyorum sesin 4 bir yana eşit ...

Geri git   Netindir > .:: Eğitim & Kültür & Güncel Köşe ::.. > Elektrik-Elektronik > Elektronik Bölümü

Forum Kuralları Bize Ulaşın İletiler Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-04-2008
Yeni Üye
Smile Ses Sistemleri

Arkadaşlar arabaya bir ses sistemi kurmayı düşünüyorum ama Bass kabinini nasıl yapıyim bi türlü karar veremedim ayrıca nasıl hangi ürünleri önerirsiniz birde bişi sölemek istiyorum sesin 4 bir yana eşit gitmesi sağlanabilirmi bnm araba şahin ön tarafa iyi vuruyor arkaya gidince ses iki kat düşüyor ilgilenen arkadaşlara rica ediyorum beni bilgilendirin lütfen teşekkürler.

#2 (permalink)  
Alt 08-02-2008
Yeni Üye

Slm daha yazını yeni okudum. Sorunu tam bir şekilde cevaplayabilmem için bana tam olarak ne istediğini anlatmalısın. Anfi kaç watt olacak, elindeki hoparlörlerin boyutu, arabanda bulunan yer gibi. Ama şimdiden sana ufak bi bilgi vereyim. Bass kabinin alacağın hoparlöre bağlı, ama hangi tür hoparlör alırsan al kabini "contra tablak" ile yap. Birleşim yerlerine bolca ağaç tutkalı sür. Kabinde hava çıkış deliğinden başka, kabinin dışarıya hava kaçırabileceği bütün delikleri ağaç tutkalı ile kapat. Ses dağıtımı içinse sesin kaliteli bir şekilde dağılabilmesi için stk yada tda türü entegre kullanabilirsin. Umarım yardımcı olabilirim.