Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Fan Cluplar icinde Kırolar Fan Kılap :D konusu , buyrun arkadaşlar...benim gibi kıroların hepsi buraya haydeee... kızlarda dahil tabi Orjinal Mesaj Sahibi ZaaNe LAn GafaNı ıssırıRım PROOF TAN KIRO FAN İÇİN .... BEYAZ GÖMLEK CEBINDE. KIRMIZI MALBRO KÖSELE AYAKKABILARININ ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
buyrun arkadaşlar...benim gibi kıroların hepsi buraya haydeee... kızlarda dahil tabi Orjinal Mesaj Sahibi ZaaNe LAn GafaNı ıssırıRım PROOF TAN KIRO FAN İÇİN .... BEYAZ GÖMLEK CEBINDE. KIRMIZI MALBRO KÖSELE AYAKKABILARININ USTUNU EZE EZE.. SOKAKTA HERYER BİTMEZ GEZE GEZE BEYAZ CORAPSIZ CIKMAZ PARMAKTA BUYUK YUZZUK ELİNDE TESBIK ![]() ![]() DİLİNDEN ARGO CEBINDEN PARA ÖLUMUNE KIRO ÖLUMUNE RUZGAR İŞTE O BİR KIRO . ELINDE PRO . GÖNULDE ZERO . EŞİ BULUNMAZ HERO ( HERO KAHRAMAN ) ![]() ![]() AYTTT KAVGADA ÖNDE GİRİPTE KATIL KRO OL SENDE ATEŞİNİ SÖNDÜR AĞIRLIK BENDE BURAYA KADARMIŞ KAPANDI PERDE… İŞTE O BİR KIRO . ELINDE PRO . GÖNULDE ZERO . EŞİ BULUNMAZ HERO ( HERO KAHRAMAN ) ![]() Kırolar Fan Kılap Şartları: Hehheee...buyyrunn... ![]() ![]() OR@L kendi arabasında (kıro ama parası war) dün işe giderken gameramıza beele yakalandıydı ![]() ![]() Kıro Olduğunuzu Nasıl Anlarsınız ??? KISACA KIROLAR ŞÖYLEDİR =) Genellikle gömlek giyerler geçen sene turuncu ve ve fosforlu kalem mavisi renkteydi. pantolon ise dar kumaş tercihlidir. ayakkabı ise senenin modasına uygun sivri burunlu gubidik ayakkabıdır. aksesuar olarak aynalı gözlükleri tercih eden bu gençler eğer biraz paralı ise doğan görünümlü şahin o yoksa kırmızı mobylet ile karizmayı tamamlayıp bütün kızların gönüllerini çalmak için sokaklarda dolaşırlar. (Saygılar.... yazmıyorum çünkü bir kıro herzaman saygılıdır ) Kızlar Girmesin Yassahh Gardeşiim ![]() Okuyupta Üye olmayan böyle olsun :eek::eek::eek::eek::eek: FORUMDA Buraya üye olmayan kalmayacah!!! ona göre.... ![]() ![]() Kro Üyelerimiz ahhanda bunlar 1)@LP@CİNO 2)cgr0658 3)Metalci_06 ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|