Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fenerbahçe icinde Mehmet Aurelio, Real Betis' te konusu , Mehmet Aurelio, Real Betis' te Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi. Herkesin sevgilisiydi o. Mehmet Aurelio Kadıköy defterini kapattı.. Fenerbahçe'nin ve milli takımın vazgeçilmez isimlerinden Mehmet Aurelio Real Betis'le kesin anlaşmaya ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Mehmet Aurelio, Real Betis' te
![]() Fenerbahçe'de bir dönem sona erdi. Herkesin sevgilisiydi o. Mehmet Aurelio Kadıköy defterini kapattı.. Fenerbahçe'nin ve milli takımın vazgeçilmez isimlerinden Mehmet Aurelio Real Betis'le kesin anlaşmaya vardı. Yarın İspanyol takımıyla sözleşme imzalayacak. Brezilyalı yıldızın transferi için menajeri Bayram Tutumlu ve İspanyol kulübü haftalardır uğraşıyordu. Ancak sarı lacivertli yönetim bu gayretlere karşı hiçbir önlem almadı. Aurelio bu transfer karşılığında Betis'ten yıllık 2.7 milyon Euro alacak. Fenerbahçe'den 1.1 milyon Euro kazanan Brezilyalı oyuncu Sarı-Lacivertli yönetimin yıllık 2 milyon Euro'luk teklifini reddederken, bu konuda titiz davranan ve UEFA'ya danışan Real Betis yöneticileri Aurelio için Fenerbahçe' ye hiç bir bonservis bedeli ödemeyecek. 09 Temmuz 2008 |
|
|
|
ben galatasaray lıyım ama gitmesine üzüldüm. ligimizin onun kalitesinde oyunculara ihtiyacı var ...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |