Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

İşte Güiza'nın Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafı

Fenerbahçe icinde İşte Güiza'nın Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafı konusu , İşte Güiza'nın Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafı. İstanbul'a gelip imza atmak için sabırsızlandığını söyleyen Fenerbahçe'nin yeni transferi Güiza, Fenerbahçe formasını sırtına geçirip, ilk pozunu verdi. Güiza formanın bir arkadaşı tarafından ...

Geri git   Netindir >
..:: Spor ::..
> Futbol > Fenerbahçe

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-10-2008
Özel Üye

Standart İşte Güiza'nın Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafı

İşte Güiza'nın Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafı.
İstanbul'a gelip imza atmak için sabırsızlandığını söyleyen Fenerbahçe'nin yeni transferi Güiza, Fenerbahçe formasını sırtına geçirip, ilk pozunu verdi.

Güiza formanın bir arkadaşı tarafından kendisine hediye edildiğini söyledi...İspanyol golcü Fenerbahçeli bir görevli ile telefonda konuştuğunu da anlatıp, ''İstanbul'a vardığımda havaalanında ve stadyumdaki tanıtımda 20 bine yakın Fenerbahçeli taraftarın beni karşılayacağını söyledi. Bu inanılmaz birşey'' dedi.
Fenerbahçe ile yaptığı görüşmeler sırasında Roberto Carlos ile sıkça telefonda görüştüğünü kaydeden Güiza, ''Beni yüreklendirdi. Çok kısa sürede uyum sağlayacağımı söyledi. Kendimi yalnız hissediceğimi sanmıyorum. Brezilyalılarla çok sıkı olacağım'' açıklamasında bulundu. İspanyol golcü, Fenerbahçe dışında ülkesinden ve diğer kulüplerden de çok teklif aldığını, ancak kendisine en fazla güvenenin Fenerbahçe olduğunu belirterek, ''Fenerbahçe ile sahada Şampiyonlar Ligi müziğini dinleyeceğim. Bu her zaman insanın başından geçen bir olay değil'' şeklinde konuştu.

#2 (permalink)  
Alt 07-11-2008
Banned

Görücez bakalım güizayı lig başladığında
  #3 (permalink)  
Alt 12-12-2008
Usta Üye
Standart MsnTR.Org > ..:: Spor ::.. > Futbol > Fenerbahçe > İşte Güiza'nın Fenerbahçe forması

MsnTR.Org > ..:: Spor ::.. > Futbol > Fenerbahçe > İşte Güiza'nın Fenerbahçe forması ile ilk fotoğrafı