Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Alex kolları sıvadı

Fenerbahçe icinde Alex kolları sıvadı konusu , Alex kolları sıvadı Geçtiğimiz hafta kaptanlığa getirilen Alex de Souza, bu konuda yapacak bazı şeyleri olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Kaptanlık konusunda tek yabancılık çekecek kişi Roberto Carlos olurdu. Çünkü daha ...

Geri git   Netindir >
..:: Spor ::..
> Futbol > Fenerbahçe

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 07-31-2007
Usta Üye

Post Alex kolları sıvadı

Alex kolları sıvadı

Geçtiğimiz hafta kaptanlığa getirilen Alex de Souza, bu konuda yapacak bazı şeyleri olduğunu söyledi. Tecrübeli oyuncu, “Kaptanlık konusunda tek yabancılık çekecek kişi Roberto Carlos olurdu. Çünkü daha yeni geldi. Birliği sağlama konusunda sıkıntı çekmem. Bu konuda çalışmalara da başladım. Bu sene daha da güçlendiğimizi düşünüyorum. Evet, ayrılanlar oldu ma onları aratmayacak oyuncular alındı. Zorlukların üstesinden gelecek ve yine camiaya güzel günler yaşatacağız” diye konuştu.