Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fenerbahçe icinde Ve Appiah konuştu konusu , Ve Appiah konuştu Avrupa'da en çok merak edilen yüksek satış rakamına sahip yayınlardan FIFA Magazin'e konuşan Fenerbahçe'nin problemli futbolcusu Stephen Appiah, ilginç açıklamalarda bulundu. Ganalı oyuncuya yöneltilen 25 soruluk geniş ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
Ve Appiah konuştu Avrupa'da en çok merak edilen yüksek satış rakamına sahip yayınlardan FIFA Magazin'e konuşan Fenerbahçe'nin problemli futbolcusu Stephen Appiah, ilginç açıklamalarda bulundu. Ganalı oyuncuya yöneltilen 25 soruluk geniş röportajın içeriğinde futbol dışında oyuncunun hayatından önemli kesitler de yer aldı. Appiah, futbolculuk üzerine başarıyı yakalayamaması halinde, doktorluk yapacağını belirterek, babasının özellikle kendisine bu yönde çok sık telkinlerde bulunduğunu hatırladığını söyledi. Appiah, yaşadığı en büyük acıyı ise şöyle açıkladı: "2006'da Fenerbahçe'yle kaçırdığımız şampiyonluktu." Appiah, 2006'da sezon boyunca lider gittiklerini, Denizlispor maçının son 16 dakikasında ellerinden kaçırıp, G.Saray'a kaptırdıkları şampiyonluk yarışını unutamadığını belirtip, "Bütün 34 maçlık emeklerimizi 16 dakika içinde kaybetmiştik. Büyük bir hayal kırıklığıyla. Bir de benim son dakikalarda olumsuz kullandığım gollük şut vardı ki... Çok acı çektim. Günlerce uykusuz kaldım. Son düdük çaldığında çimlere çöküp, kaldım. Ayağa kalkamadım. Bütün bir yıl kalbimizle oynadık ve zirveyi kimselere bırakmadık. Bir maç daha kazansaydık şampiyonluk gelecekti. Olmadı." dedi. Sporu sevdiğini, futbol dışında basketbolla haşır neşir olduğunu söyleyen Appiah, şöyle devam etti: "Özellikle NBA'de oynanan hiçbir maçı kaçırmamaya çalışırım. Hafızamda kalan tek ve en sevdiğim film Scarface." Gana'da çok zor şartlarda çocukluk geçirdiğini anlatan Appiah, babasının, hep doktor olmasını ve insanlara faydalı işlerle uğraşmasını istediğini kaydederek, "Ancak bu mümkün olmadı. Benim en büyük hayalim futbolculuktu. Eğer bu alanda başarısız olsaydım, hiç kuşku yok ki cerrahi müdahale içinde bulunacağım bir iş icra ederdim. Çünkü babam sürekli doktor olmam yönünde baskı yapıyordu." diye konuştu. Futboldan arta kalan zamanlarını çoğunlukla İtalya'da yaşayan eşi ve çocuklarının yanında geçirdiğini vurgulayan Appiah, ayrıca Dubai'nin ününü sıkça duyduğunu hatırlatıp, "Gelecek sene, tatilimi, her geçen gün gelişen Dubai'de yapmayı planlıyorum." ifadelerini kullandı. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |