Netindir

Net-İndir

Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu

Benim abi devam et.

Fıkralar icinde Benim abi devam et. konusu , BENİM ABİ DEVAM ET Adamın biri yeni BMW siyle havalı havalı dolaşıyormuş. Kırmızı ışıkta durmuş. Bir kaç saniye sonra kamyon arkadan SHRANKKKKKK diye vurmuş. Adam dısarı çıkıp bakınca kamyondan Temel ...

Geri git   Netindir >
..:: Genel & Eğlence & Muhabbet & Ciddi Konular ::..
> Komikler > Fıkralar

Anlık İletiler Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-12-2008
Bayan Üye

Smile Benim abi devam et.

BENİM ABİ DEVAM ET
Adamın biri yeni BMW siyle havalı havalı dolaşıyormuş. Kırmızı ışıkta durmuş. Bir kaç saniye sonra kamyon arkadan SHRANKKKKKK diye vurmuş. Adam dısarı çıkıp bakınca kamyondan Temel inmiş ve başlamış yalvarmaya :
-Abi etme eyleme ben bu üç kuruş maaşla bu arabanın aynasını alamam beni bağışla. Sen büyüksün abi yaptık bi eşşeklik bağışla abi beni.
Adam acımış Temel'e.Tam arabayı tamire götürürken yine bir kırmızı ışıkta durmuş. Yine arkadan kamyon geçirmiş buna. Sinirli sinirli çıkmış adam tekrar. Bi bakmış yine Temel!
Camdan bağırmış :
-Benim abi ben, devam et!

#2 (permalink)  
Alt 04-19-2008
Devamlı Üye

#3 (permalink)  
Alt 05-05-2008
Yeni Üye

cok güzel tam türk usulü

Seçenekler
Stil

Benim abi devam et.

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:09 PM .