Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fıkralar icinde Unutkan, yaşlı amca ... :))) konusu , Unutkan, yaşlı amca ... )) Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca > > karısından bir fincan daha çay isterken "çiçeğim, bir bardak daha verir > > ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
Unutkan, yaşlı amca ... ))Genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca > > karısından bir fincan daha çay isterken "çiçeğim, bir bardak daha verir > > misin?" der. Sonra da "peteğim, hiç > > şekersiz lütfen" diye ekler.Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının > > getirdiği tavşan kanı çayı alırken de "bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye > > ekler.Genç adam, yaşlı amcanın karısı > > kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir "Amcacığım, kaç yıllık > > evlisiniz?" diye sorar. Yaşlı ama dinç adam,"40 seneyi geçtik evladım" der. > > Genç adam: "Vallahi maşallah, Allah > > muhabbetinizi arttırsın. Sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel > > sözlerle hitap ediyorsunuz galiba "Yanakları pembeleşmiş teyze "Doğru, > > birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru yöneldiğinde > > yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek: "Şiişşt,çaktırma, 2 sene > > önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum" |
|
|
|
Böyle Unutkanlığa Can Kurbann ......
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |