Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fıkralar icinde 242 tane temel fıkrası konusu , 50 - Dönmedolap Temel ve Fadime lunaparka giderler. Dolasirlarken bir ara Fadime dönmedolaba binmek ister. Temel karsi cikar, "Olmaz, donun gözükür..." der. Fadime susar. Az sonra Temel balonlara tüfek atarken ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
50 - Dönmedolap
Temel ve Fadime lunaparka giderler. Dolasirlarken bir ara Fadime dönmedolaba binmek ister. Temel karsi cikar, "Olmaz, donun gözükür..." der. Fadime susar. Az sonra Temel balonlara tüfek atarken Fadime çaktirmadan yanindan ayrilir. On dakikasonra döndügünde Temel sorar, "Neredeydin?" Fadime kafasini öne egip, "Dönmedolaba bindim..." der ve bunu duyan Temel acaip sinirlenir. "Ben sana binme donun gözükür demedim mi?" der. Bunun üzerine Fadime "Dedin ama gözükmedi... Çikardim oni"... |
|
|
|
52 - Lezbiyen
Temel bara gitmis. Yanindaki kadinla sohbet etmege çalisirken kadin : - Bosuna benimle yakinlik kurmaya çalisma, ben lezbiyenim... demis. Temel lezbiyenin ne demek oldugunu sorunca, kadin : - Ben yalnizca kadinlarla beraber olurum... demis. Bu Temel in acaip hosuna gitmis ve söyle demis : - Pen ta sizin cibu lezbiyenum... |
|
|
|
53 - Deniz Bitti
Açik denizde geminin kaptani ölünce Karadenizli diyerek Temel i kaptanliga getirirler... Bir gün, iki gün derken isler iyi gider, fakat üçüncü gün sabaha karsi gemi karaya oturunca bütün tayfalar : - Ne ettin de karaya oturttun gemiyi kaptan?.. diye sorunca, Temel cevap verir : - Pen pisey etmedum... Denuz pitti... |
|
|
|
54 - Amerika, Amerika
Temel ile Dursun Karadeniz sahilinde oturuyorlarmis. Temel Dursuna demis ki : -Gel beraber Amerika ya yüzelim... Iki kafadar Karadeniz den baslamislar yüzmeye, Marmara, Ege, Akdeniz felan derken okyanuslari da asip Amerika ya yaklasmislar.Hatta özgürlük anitini görmüsler. Tam bu sirada bizim Temel Dursun a dönüp : - Dursun ben kesildum geri doneyrum... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |