Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fıkralar icinde 242 tane temel fıkrası konusu , 55 - Ortadaki Benim Almanya da yaşayan Dursun, Temel den hem kendini hem de köyü hatırlatacak bir hatıra fotoğrafı ister. Temel de Dursun un çok sevdiği iki ineğinin arasında bir ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
55 - Ortadaki Benim
Almanya da yaşayan Dursun, Temel den hem kendini hem de köyü hatırlatacak bir hatıra fotoğrafı ister. Temel de Dursun un çok sevdiği iki ineğinin arasında bir fotoğraf çektirerek Dursun a gönderir. Dursun mektubu aldığında fotografin arkasında şu yazıyı okur : "Ortadaki benim!"... |
|
|
|
57 - Vesikalik
Temel bir gün Dursun a gidip, - Dursun, senin makinen var bana 12 tane vesikalik gerekiyor çeker misin? demis. Dursun da, - Çekerim ama benim makine boydan çeker vesikalik nasil olacak. demis ve baslamislar düsünmeye. Sonunda Dursun unaklina birsey gelmis ve, - Temel, sen sahile git kumu kaz içine gir omuzlarindan asagisi görünmesin böylece vesikalik olur.... tamam demis Temel, Dursun makineyi almak için eve giderken o da sahile gitmis, 12 tane çukur kazmis. Dursun gelmis, - Salak niye 12 tane çukur kazdin? Ben 12 tane makine getirmistim... |
|
|
|
59 - Su Derinligi
Temel, dere kenarinda oturuyormus. Oradan jeeple geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadigini sormus. Temel, - Derin degildir, geçebilirsin... demis. Adamda Temel e güvenerek suya jeepiyle girmis. Jeep bir anda sulara gömülmüs. Kan ter içinde sudan çikan adam Temel in yakasina yapisarak, - Hani derin degildi ulan. diyerek Temel i tartaklamaya baslamis. Temel de, - Abi vallahi benim suçum yok. Demin bir ördek geçiyordu su beline geliyordu... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |