Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fıkralar icinde 242 tane temel fıkrası konusu , 60 - Tahliller Temel hastaneye gitmektedir. Giriste birinin agladigini görür. Yaklasir ve sorar, "Hayrola hemserim!.. Neden agliyorsun?" Adam, "Kan tahlili yaptirmaya geldim. Parmagimi kestiler." der. Bu sefer Temel daha siddetli ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
60 - Tahliller
Temel hastaneye gitmektedir. Giriste birinin agladigini görür. Yaklasir ve sorar, "Hayrola hemserim!.. Neden agliyorsun?" Adam, "Kan tahlili yaptirmaya geldim. Parmagimi kestiler." der. Bu sefer Temel daha siddetli bir sekilde aglamaya baslar. Ne oldugunu anlayamayan adam Temel e sorar, "Hayirdir hemserim. Sen niye aglamaya basladin?". Temel, " Ben..." der, "Idrar tahlili yaptirmaya geldim"... |
|
|
|
61 - Aslan Yürekli Temel
Temel hayvanat bahçesinde gezerken açik buldugu bir kafesten içeri dalmis. Görevliler panik içerinde arkasindan bagirmislar : - Hoop, dur ne yapiyorsun, orasi aslanin kafesi !.. Temel geri dönmüs, görevlilere söyle bir bakip, - Sankimaslaninizi yeduk... |
|
|
|
63 - Yatagin Alti
Temel ve arkadaslari kahvede oturuyorlarmis. Birisi demis ki "Benim karim galiba beni manavla aldatiyor." digerleri nasil anladigini sorunca "Yatagin altinda karpuz buldum" demis... Baska biri "Sanirim karim beni marangozla aldatiyor. Ben de Yatagin altinda testere buldum..." derken Temel aniden "Yavv galiba Fadime beni atla aldatiyor" demis, arkadaslari, "Nasil anladin?" diye sormuslar. Temel de "Yatagin altinda JOKEY buldum" demis... |
|
|
|
64 - Attaaaa Gidecegiz
Azrail Temel in canini almak için gelmisti. Temel hemen bir çare buldu. Isaret parmagini agzina sokup, "aguk guguk" sesleri çikartarak bebek taklidi yapti. Azrail durumu anlayip Temel in oyununu bozmak istemedi ve gitti. Ertesi gün Temel ialmak için geldiginde Temel in kendisine bir emzik bile aldigini ve yerler- de emekledigini gören Azrail, Temel e : - Temel, gel attaaaa gidecegiz... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |