Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fıkralar icinde 242 tane temel fıkrası konusu , 70 - Karsilikli Yardim Temel ile Dursun araba ile Rize den Trabzon a giderken yolda arabalari bozulmus olan iki kadin görmüsler. Hemen yanlarina gidip yardim edebileceklerini söylemisler ancak bu yardimlarinin ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
70 - Karsilikli Yardim
Temel ile Dursun araba ile Rize den Trabzon a giderken yolda arabalari bozulmus olan iki kadin görmüsler. Hemen yanlarina gidip yardim edebileceklerini söylemisler ancak bu yardimlarinin karsiliginda aganigi naganigi isteriz demisler... Kadinlar çaresiz kabul etmisler yalniz prezervatif takmalisiniz, yoksa hamile kaliriz demisler. Neyse bütün isler bitmis, aradan bir hafta geçmis, Temel Dursun a : - Bana ne ya!.. Ben artik çikartiyorum bunu!.. Hamile kalirsa kalsin!.. |
|
|
|
71 - Iyi Belle
Temel ile Dursun balik avlamaya çikmislar. Birinci gün hiç balik yakalayamamis- lar, ikinci gün de hiç balik yakalayamamislar, üçüncü gün bir kova balik yakalamislar... Bunun üzerine Temel Dursun a : - Dursun bu yeri iyi belle, yarin da buraya geliriz... Kiyiya vardiklari zaman Temel Dursun a tekrar sormus : - Dursun yeri iyi belledin mi? - Evet... - Ne yaptin? - Kayigin ucuna çarpi koydum. - Ulan salak yarin bu kayigi kiralayacagimizi nereden biliyorsun?.. |
|
|
|
73 - Mahkeme
Bizim Temel bir tv kanalinda yarismaya katilir. Kazandigi parayi eksik verirler. Temel sebebini sorar. "Vergi kesiyoruz" cevabini alir. Bunun üzerine Temel de bir avukata basvurur. Avakut ona "Televizyonu mahkemeye ver." der. Aradan zaman geçer, avukat yolda Temel i görür ve sorar : - Ula televizyonu mahkemeye verdin mi? Temel cevaplar. - Verdim ama ertesi gün geri aldim oni... Insan televizyonsuz yapamayi!... |
|
|
|
74 - Yazdi mi Yaziyorum
Temel bir gün çocugunun defterine bakmis ama hiç yazi görememis. Birgün okula gitmis bakmis, yine yazi yok. Sonra ogluna sormus : - Defterinde neden yazi yok? Çocuk cevap vermis : - Ögretmen tahtaya yazdi mi yaziyom, sildi mi siliyom... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |