Güncel Oyun Program Resim Msn Forumu
Fıkralar icinde 242 tane temel fıkrası konusu , 115 - Güzel Dul Arkadaslari kahvede çapkin erkek havalari yapan Temel e sormuslar : - Hani sen güzel bir dulla evlenecektin, ne oldu o is? Temel cevaplamis : - Kocasinun ...
|
|||||||
| Forum Kuralları | Bize Ulaşın | İletiler | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
116 - Parmak
Lazlarin atölyesinde bir is kazasi olmus ve bir Lazin parmagi kopmus. Lazlar hemen ilk yardim yaparak kopan parmagi bir buz torbasi içinde hastaneye yetistirmisler. Kosarak cerraha parmagi vermisler. Parmagi alan cerrah : - Güzel, parmaga birsey olmamis. Hasta nerede?.. - Ne hastasi? Onu da mi getirmemiz gerekiyordu?.. |
|
|
|
117 - Çukur Isi
Temel bir grup arkadasiyla çukur açiyormus. Bir baska grup da gelip çukurlari kapiyomus. Adamin biri çok merak etmis ve ne yaptiklarini sormus. Temel : - Bir grup daha fardu, onlarda fidan dikeydu, bucün gelmeduler, piz de pizim isler gerikalmasin diye çalisayruz... |
|
|
|
118 - Portakal
Gözü, bankta oturmus portakal soyan adama takildi. Soyuyor, tuzluyor, yanindaki çöp kutusuna atiyor... Bir süre izledikten sonra yanina gidip sordu: - Affedersiniz, güzelim portakallari tuzlayip çöpe atmaniz garibime gitti de... - Efendum,penum tuzlu portakalla aram pek eyu deguldur da... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|