Güncel Oyun & Program & Resim & Msn Forumu
Fıkralar icinde 242 tane temel fıkrası konusu , 240- Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: -Tekrar deneyin. Kapağı kapayıp yeniden açar ve okur: -Tekrar deneyin. .. .. .. En sonunda sinirlenen Temel: ...
|
|||||||
| Anlık İletiler | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
|
|
240-
Temel ile Dursun promosyonlu meşrubat alırlar. Meşrubatı açan Temel hemen kapağa bakar: -Tekrar deneyin. Kapağı kapayıp yeniden açar ve okur: -Tekrar deneyin. .. .. .. En sonunda sinirlenen Temel: -Ula Tursun. Ha punlar pizi kandiriy! İki saattir deneyrum hala pişey çikmadi." |
|
|
|
241-
Temel askerdeyken izinden yeni dönen arkadaşı Dursun'a sormuş : - Ula Dursun ha bakayim memlekette neler oliyii?.. - Pek bişey yoktir. - Nasil yoktir? Hiç bişey mi olmayi? - Yalnizca sizin kedi öldi. - Yapma yavv. - Heee... Öldi.. Köpekten azcuk sonra öldi. - Köpek te mi öldi? - He yaa.. Sizin atın kemikleri boğazina takildi, sonra öldi. - Atta mı öldi? - Babanın cenazesini taşırken uçurumdan düşti. - Babam da mi öldi? - Ananın acısına dayanamadi? - Anamda öldi hee?.. Vah vah desene bizim ocak sönmüş? - Valla şindi bilmiyom ama ben geliyken daha yaniydi... |
|
|
|
242-
Üç Laz bir gün çölde çaresiz yürüyorlar. Durumları gerçekten fena. Sonunda biri bir lamba buluyor. Lambayı oğuşturunca beliren cin onlara dileklerini soruyor. Herkesin bir dilek dileme hakkı var. Birincisi evime dönmek istiyorum diyor; hemen yerine getiriliyor. İkincisi biraz düşünüyor ve o da evine dönmek istiyor ve "püf" gidiyor. Üçüncüsü düşünüyor düşünüyor ve sonunda kararını veriyor. Cine "Ben burada sıkıldım arkadaşlarımı özledim, sen en iyisi ikisini de buraya getir." |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| LinkBack |
LinkBack URL |
About LinkBacks |
| Bookmark & Share |
Digg this Thread! |
Add Thread to del.icio.us |
Bookmark in Technorati |